6 klassieke NES / SNES games op komst voor Nintendo Switch Online – 12 December

6 klassieke NES / SNES games op komst voor Nintendo Switch Online – 12 December

Nintendo decided to break the silence for classic games with the announcement of 6 classic games that will be coming to Nintendo Switch Online on December 12th.

4 SNES games, which includes Star Fox 2, and 2 NES titles were announced.

video
play-rounded-fill

Super NES

  1. Star Fox 2 – Deze 3D-rail-shooter en tweede aflevering van de Star Fox-serie werd voor het eerst ontworpen voor Super NES, maar bleef uitgebracht totdat het in 2017 verscheen op het Super Nintendo Entertainment System: Super NES Classic Edition-systeem. Dit keer, keizer Andross is op kruistocht om het Lylat-systeem en het Star Fox-team zelf te veroveren. Na lang wachten is Star Fox terug in actie.
  2. Super punch-out !! – Met de strakke gameplay en humor waar de serie om bekend staat, ziet dit vervolg op de NES-klassieker Little Mac terugkeren naar de ring met de riem van de World Video Boxing Association opnieuw op het spel.
  3. Kirby Super Star – Die vreselijke koning Dedede is er weer mee bezig – hij heeft al het eten in Dream Land gestolen. Het is aan Kirby om het terug te krijgen en uiteindelijk te voorkomen dat Popstar wordt overgenomen. Er is nooit een saai moment terwijl Kirby stormt, vliegt en vecht!
  4. Breath of Fire II – Speel 500 jaar na het origineel de rol van Ryu, het laatste lid van de Dragon Clan. Een cast van ongewone en opwindende metgezellen vergezellen je in je avonturen in een wonderlijk land vol magie en mysterie.

NES

  1. Crystalis – Een episch verhaal voor actie-RPG-fans is klaar om te ontplooien. Stel in een wereld waar de beschaving in puin ligt, de jonge hoofdpersoon ontwaakt uit cryogene slaap en het avontuur begint. Verzamel het zwaard van de wind en waag je in het onbekende.
  2. Reis naar Silius – Ga met Jay mee op zijn missie om het mechanische leger neer te halen dat verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader. Versla eindeloze golven aanvalsrobots en vervul de droom van zijn vader om een ​​ruimtekolonie in het Silius-zonnestelsel te ontwikkelen.
Ad