6 miljoen + downloads voor Ninjala

6 miljoen + downloads voor Ninjala

Speel Ninjala op Twitter heeft aangekondigd dat de gratis te spelen Nintendo Switch-titel Ninjala maar liefst zes miljoen keer is gedownload.

Om deze enorme prestatie te vieren geeft ontwikkelaar GungHo Entertainment elke speler een gratis 100 Jala. Om de gratis 100 Jala te claimen, hoef je alleen maar je in-game inbox voor 24 maart te controleren om de beloning te ontvangen.

Over Ninjala

Een online actiegevechtspel met ninja en kauwgom!

Kruip in de huid van een moderne ninja en doe mee aan het Ninjala-toernooi!

Ninja-Gum

Gebruik Ninja-Gum om bellen te blazen die naar je vijanden kunnen worden gegooid, allerlei soorten wapens te maken en door levels te rennen.

Het uiterlijk en de verscheidenheid van je wapen is afhankelijk van het type ninja-gom dat je gebruikt.

Competitieve speler

Neem deel aan wedstrijden in Battle Royale-stijl met maximaal 8 spelers en strijd om de heerschappij met ninja’s over de hele wereld. De speler die in de loop van de wedstrijd de meeste punten verdient, wordt tot winnaar uitgeroepen. Scoor punten door je tegenstanders te verslaan, items te bemachtigen, drones te vernietigen die verspreid over het podium staan ​​en meer. Verdien extra punten door je tegenstanders uit te schakelen met een IPPON – indrukwekkende afwerkingstechnieken.

Coöperatief spel

Sluit je aan bij vrienden en doe mee aan een 4-tegen-4 teamgevecht. Werk samen met je teamgenoten en verdien meer punten dan het andere team om tot winnaar te worden uitgeroepen.

Avatar

Er is een kleurrijke verscheidenheid aan kostuums en accessoires van een scala aan unieke modemerken verkrijgbaar. Kies uit een breed scala aan avataritems die naar eigen inzicht kunnen worden gecombineerd. Je kunt bij één merk blijven voor een consistente look, of mixen en matchen om een ​​geheel eigen stijl te creëren!

Ninjala is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.