9 Monkeys Of Shaolin – Krijgt een fysieke release

9 Monkeys Of Shaolin – Krijgt een fysieke release

Videogamespecialist Nedgame heeft een vermelding geplaatst voor een fysieke release van 9 spins van Shaolin voor Nintendo Switch.

video

Over 9 Monkeys of Shaolin

– markeert een ware wedergeboorte van het iconische beat ’em up-genre in de sfeer van old-school videogames. Als je als kind urenlang plezier had met het spelen van SNES of SEGA verslaan ze videogames die vijanden links en rechts verpletterden, dan is deze nieuwe titel van de makers van hardcore vechters REDEEMER echt iets voor jou!

Als een Chinese visser Wei Cheng moet je de dood van je vrienden en familie wreken die is afgeslacht in een piratenaanval in je vredige dorp. De protagonist van het spel is een behoorlijk moeilijke noot om te kraken, omdat hij de basis kent van oude krijgskunsten die alleen door legendarische Shaolin-monniken worden beheerst.

Zet je vertrouwde strijdkrachten klaar voor een uitdagend avontuur in het middeleeuwse China en voor genadeloze gevechten met hordes vijanden.

Vol actie gevechten, gebruiksvriendelijke bediening en ongelooflijke sfeer van geweldige kung-fu films uit de jaren ’70 – dit alles maakt 9 Monkeys of Shaolin een perfecte keuze voor elke echte fan van echt hardcore brawlers.

Kenmerken:

    • 3 unieke vechtstijlen: vecht op aarde, in de lucht of gebruik mysterieuze magische zegels. Combineer deze elementen om elke vijand op je weg te verslaan.
    • Boeiend verhaal: ontdek het fascinerende verhaal van Wei Cheng en volg hem terwijl hij opstaat van een eenvoudige visser tot de meester van vechtkunsten Shaolin.
    • Verbluffende visuele stijl: onwaarschijnlijke combinatie van historische en mystieke elementen geeft je een opwindende ervaring van elke scène verschijnt op het scherm.
  • Uitgebreid karakterontwikkelingssysteem: je leert een groot aantal manieren om de overwinning te behalen terwijl je verschillende vrij te spelen extraatjes, items en vechtstijlen ontdekt.
  • Meer dan 25 verschillende niveaus: Chinese dorpen, piratenschepen, boeddhistische kloosters, Japanse herenhuizen, oude ruïnes en nog veel meer.
  • 10 soorten Chinese en Japanse polearms, elk met zijn unieke eigenschappen. Ontdek de landschappen om nieuwe items te vinden!
  • Coöpspel: nodig je vriend uit om je te helpen vechten door groeiende golven vijanden en het spel samen af ​​te ronden.

De productvermelding bevat een releasedatum voor 31 december 2019 en een prijs van EUR 29,99. Sobaka Studio, ontwikkelaars van 9 Monkeys Of Shaolin, hebben op Twitter bevestigd dat een fysieke release inderdaad op komst is.