A Boy And His Blob komt 4 November 2021

A Boy And His Blob komt 4 November 2021

Uitgever Ziggurat Interactive en ontwikkelaar WayForward hebben onthuld dat A Boy and His Blob een moderne release op Nintendo Switch zou krijgen.

Beide bedrijven hebben bevestigd dat de game op 4 november 2021 in de Switch eShop zal verschijnen voor $ 14,99 USD. In deze remake van het originele NES-avontuur A Boy And His Blob moeten spelers verschillende puzzels oplossen met een schattige klodder die kan veranderen als ze jelly beans eten!

Over A Boy And His Blob

Toen de planeet Blobolonia onder de tirannieke heerschappij van de kwaadaardige keizer viel, slaagde een dappere klodder erin te vluchten op zoek naar hulp.

Na een noodlanding op aarde vindt de klodder een onwaarschijnlijke held in een jonge jongen. Samen moeten ze terugkeren naar Blobolonia en de kwaadaardige keizer verslaan. Gewapend met niets anders dan de kracht van vriendschap en een zak vol jelly beans die de klodder in leuke en veelzijdige tools kunnen veranderen, heeft dit paar helden alles wat ze nodig hebben om je mee te nemen op een onvergetelijk avontuur.

WayForward’s heruitvinding van David Crane’s NES-klassieker is een zijwaarts scrollende puzzelplatformer die geliefd is bij zowel kinderen als volwassenen. In het spel besturen spelers een jonge jongen terwijl hij met de vriendelijke klodder werkt om de omgeving te doorkruisen, vijanden te verslaan en puzzels op te lossen met moed, humor en een paar jelly beans. Reis van de aarde naar Blobonia in een prachtige 2D, met de hand getekende geanimeerde reis.

Kenmerken:

  • • Ervaar een hartverwarmend verhaal verteld door middel van prachtige handgetekende en geanimeerde illustraties!
  • • Voer de blob jelly beans om 15 nuttige transformaties te activeren, zoals de Tangerine Trampoline, Licorice Ladder en Root Beer Rocket.
  • • Doorkruis bossen, moerassen, grotten, de Blobolonian Outskirts en zelfs de keizerlijke citadel door 40 adembenemende levels vol verborgen schatten!
  • • Verzamel schatkisten om 40 extra uitdagingsniveaus te ontgrendelen die je vaardigheden op de proef stellen!