A Boy And His Blob komt deze herfst

A Boy And His Blob komt deze herfst

Uitgever Ziggurat Interactive en ontwikkelaar WayForward hebben onthuld dat A Boy and His Blob dit najaar naar de Nintendo Switch komt.

Voor het eerst uitgebracht op de Nintendo Wii in 2009, is deze titel een moderne remake van de klassieke NES. Spelers moeten verschillende puzzels oplossen met een schattige klodder die kan veranderen als ze jelly beans eten!

video
play-rounded-fill

Over A Boy And His Blob

Een heruitvinding van de originele NES-titel die in 2009 op de Nintendo Wii werd uitgebracht en vervolgens op PlayStation, PS Vita, Xbox, pc en Mac verscheen, A Boy and His Blob is een zijwaarts scrollende puzzelplatformer die geliefd is bij zowel kinderen als volwassenen. In het spel wordt de planeet Blobolonia bedreigd door een kwaadaardige keizer die op wereldheerschappij is ingesteld.

Spelers besturen een jonge jongen terwijl hij samenwerkt met zijn vriend, een buitenaards klodderachtig wezen met ongelooflijke vormveranderende vaardigheden die worden geactiveerd door jelly beans te eten. Samen probeert het duo vijanden te verslaan en puzzels op te lossen om Blobolonia te bereiken en de tirannieke keizer te onttronen.

Belangrijkste kenmerken

  • Ervaar een hartverwarmend verhaal verteld door middel van prachtige handgetekende en geanimeerde illustraties!
  • Voed de blob jellybeans om 15 nuttige transformaties te activeren, zoals het Caramel Cannon, Bubble Gum Bouncer en klassieke bonen zoals de Licorice Ladder, Apple Jack en Tangerine Trampoline.
  • Doorkruis bossen, moerassen, grotten, de Blobolonian Outskirts en zelfs de keizerlijke citadel door 40 adembenemende levels vol verborgen schatten! Verzamel schatten om 40 extra uitdagingsniveaus te ontgrendelen die je vaardigheden tot de ultieme test zullen stellen!