A Fold Apart komt op 17 April

A Fold Apart komt op 17 April

Lightning Rod Games heeft bevestigd dat het romantische puzzelavontuur A Fold Apart op 17 april 2020 in de Nintendo Switch eShop zal verschijnen.

In A Fold Apart zien spelers hoe ze de kloof tussen twee geliefden proberen te dichten – door hun wereld als papier te vouwen!

video
play-rounded-fill

Over A Fold Apart

A Fold Apart is een bekroond puzzelspel dat de emotionele achtbaan van een langeafstandsrelatie verkent – in een wereld van vouwpapier!

<%Feature :</%

Een herkenbaar, levensecht verhaal van een lange-afstandsrelatie. Meer dan vijftig handgemaakte vouwpuzzels van papier. Mooie 3D-graphics met een tastbare, “zelfgemaakte” papieren esthetiek.

De mogelijkheid om het paar te kiezen dat het beste bij je past! Nadat carrièrekeuzes hen langs verschillende paden dwingen, beloven een leraar en architect om hun relatie over lange afstand tegen elke prijs te laten werken. Beleef beide kanten van hun verhaal terwijl het paar door de complexiteit van (mis) communicatie en de emotionele ups en downs die scheiding met zich meebrengt, navigeert.

Door de papieren puzzels om te draaien, op te vouwen en uit te vouwen in hun handgemaakte werelden, kun je het paar helpen de emotionele barrières van hun relatie te overwinnen – maar zal liefde blijven bestaan ​​…?

Ad