A Frog’s Tale, lijkt te komen

A Frog’s Tale, lijkt te komen

Een turn-based rollenspel dat bekend staat als A Frog’s Tale had in het verleden een crowdfunding-inspanning op Kickstarter. Het initiatief overtrof uiteindelijk het oorspronkelijke doel van $ 50.000, daarom was het een succes. Nadat alles was gezegd en gedaan, was het totale bedrag zelfs meer dan $ 100.000, wat meer dan twee keer zoveel was als het doel.

‘Om de verdere productie van de speelbare demoversie van A Frog’s Tale te ondersteunen’, werd de crowdfunding-campagne ondernomen. “We hebben een redelijk streefcijfer vastgesteld met als doel de ontwikkeling voldoende te bevorderen om ons het saldo van de financiering die we nodig hebben uit andere bronnen te verzekeren, zodat we het spel kunnen afmaken”, zei het team in hun Kickstarter-beschrijving. We hebben reden om dankbaar te zijn voor het bereiken van dit doel, namelijk een Nintendo Switch-versie hebben.

De personal computer is waar we beginnen met de distributie van A Frog’s Tale. “Succesvolle fondsenwerving, publieke vraag en toestemming van Nintendo” zijn de voorwaarden waaraan moet worden voldaan voordat een Nintendo Switch-poort mag worden ontwikkeld. Gezien het feit dat de crowdfunding-inspanning succesvol was, dat er veel vraag naar de game is en dat Nintendo vrijwel zeker zijn zegen zou geven, is er niets dat een port zou moeten voorkomen.

video
play-rounded-fill

Over A Frog’s Tale

A Frog’s Tale is een rollenspel (RPG) dat beurtelings wordt gespeeld en is gebaseerd op een ander bekend spel. Er worden verwijzingen gemaakt naar Mario & Luigi, Kingdom Hearts en Tales of Symphonia op de Kickstarter-pagina.

A Frog’s Tale is een prachtig rollenspel (RPG) met met de hand geanimeerde pixelbeelden, geïnspireerd op vintage videogameconsoles en bijgewerkt voor de huidige tijd. De gameplay is turn-based en heeft een muzikale draai aan de traditionele gameplay. Een uniek ritmisch vechtsysteem, puzzels en platformuitdagingen die allemaal op het ritme van onze ongelooflijke muziek worden getimed, vormen samen een episch en emotioneel boeiend avontuur dat wordt gevoed door een uniek en meeslepend avontuur. spelen.

Je kruipt in de huid van Norman, een jonge kikker afkomstig uit de vredige bosgemeenschap van Kero Pond. Op een dag, terwijl onze hoofdrolspeler de abnormaal grote en agressieve insecten aan de rand van het bos aan het onderzoeken was, had hij een toevallige ontmoeting met een mysterieuze kardinaalvogel, die hem op een buitengewone reis lanceerde om de gebroken scherven van een oud artefact te lokaliseren met het vermeende vermogen om de doden te doen herleven.

Je moet je kikkersprongen gebruiken en je zwaard zwaaien om barrières te overwinnen, raadsels op te lossen op basis van ritme en alle vijanden te verslaan die Normans missie om de verbrijzelde scherven te lokaliseren in de weg staan. Je ontdekt de waarheid over de kracht van het oude item en de mysteries van de kikkergodin Anura terwijl je het pad bewandelt.

De creatie van A Frog’s Tale is nog niet voltooid en er is op dit moment geen informatie beschikbaar over een mogelijke releaseperiode.