A Hat In Time – alweer vertraagd lijkt het

A Hat In Time – alweer vertraagd lijkt het

A Hat in Time, een zeer populair indiespel, lijkt opnieuw te zijn vertraagd voor de Nintendo Switch.

In februari 2019 bracht Nintendo een indietitelrol uit voor de Japanse markt. Op die rol stond dat A Hat in Time gepland was om in het voorjaar van 2019 uit te brengen.

Wanneer het zal komen … ???

Nu de lente voorbij is en we in de zomer zijn, is er nog steeds geen teken van A Hat in Time op de Nintendo Switch, waardoor velen zich afvragen wat er aan de hand is. Er is nog steeds geen woord van de ontwikkelaars, dus we moeten blijven wachten.

About A Hat In Time

A Hat in Time is een schattig 3D platformplatform met een klein meisje dat hoeden naait voor slechte krachten.

Een klein meisje en haar ruimteschip

In A Hat in Time speel je als een klein meisje dat door de ruimte reist met een grote tophat. Haar avontuur wordt gestopt als al haar brandstof, de Time Pieces, verloren is en verspreid over een nabijgelegen planeet. Hat Kid moet nu springen, vechten en nieuwe hoeden naaien om haar weg te vinden naar alle hoeken en gaten van deze nieuwe wereld om haar brandstof te herstellen en haar reis te hervatten. Onderweg komt ze de dreigende maffia van Cooks tegen, de malle vogels van Dead Bird Studio, de spookachtige schaduwen van Subcon Forest en nog veel meer!

Moord op een trein! Parades! Inbraak in een filmstudio?

Elke missie in A Hat in Time is uniek! Het ene moment los je de Murder op de Owl Express op door aanwijzingen te vinden en de lokale bevolking te ondervragen, het volgende moment ben je de bandmaarschalk in The Big Parade, of sluip je door de bird-run Dead Bird Studio!

Klein kind, gigantische werelden

Spring vrij rond in 5 enorme werelden met nieuwe avonturen om om elke hoek te ontdekken! Net als elk kind houdt Hat Kid van klimmen en verkennen, geen berg is te groot voor haar gevoel voor avontuur. Ze kan meerdere sprongbewegingen uitvoeren, evenals muren beklimmen en over gaten zwaaien!

Leuke hoeden, magisch garen en pittige badges

Door zeldzaam magisch garen te vinden en te verzamelen, kan Hat Kid nieuwe schattige hoeden naaien met verschillende vaardigheden, waaronder een heksenhoed waarmee ze explosieve brouwsels kan bereiden en een houten spookmasker waarmee ze in andere dimensies kan gluren. Hoeden kunnen nog krachtiger worden door badges te bevestigen die zijn gevonden, verkocht en verhandeld door de lokale bevolking!

Door de gemeenschap gefinancierd, op de gemeenschap gericht

A Hat in Time werd met succes gefinancierd op Kickstarter en bereikte bijna 10 keer zijn doel! Om onze community te vieren, komt A Hat in Time uit met volledige modding en Steam Workshop-ondersteuning, een screenshotmodus in de game en meer!

Ad