A Hat In Time – Beoordeeld door de ESRB

A Hat In Time – Beoordeeld door de ESRB

Nintendo-fans hoeven niet veel langer te wachten om Gears for Breakfast’s A Hat in Time op de Nintendo Switch te spelen!

Eindelijk is het beoordeeld

De ESRB vermeldde onlangs een nieuwe vermelding voor de titel op PS4 en Nintendo Switch, door uitgever U&I Entertainment. Het bevat zelfs een korte analyse van enkele elementen in de game, dus het is waarschijnlijk dat de game al grondig is geëvalueerd en mogelijk binnenkort kan worden vrijgegeven!

Geruchten bevestigd?

Dit komt overeen met enkele geruchten over de detailhandel op Amazon Spanje waarover we eerder berichtten. Als alles volgens plan verloopt, horen we in de nabije toekomst mogelijk nieuws van ontwikkelaar Gears for Breakfast.

Over A Hat in Time

A Hat in Time is een schattig 3D platformplatform met een klein meisje dat hoeden naait voor slechte krachten.

video

Een klein meisje en haar ruimteschip

In A Hat in Time speel je als een klein meisje dat door de ruimte reist met een grote tophat. Haar avontuur wordt gestopt als al haar brandstof, de Time Pieces, verloren is en verspreid over een nabijgelegen planeet. Hat Kid moet nu springen, vechten en nieuwe hoeden naaien om haar weg te vinden naar alle hoeken en gaten van deze nieuwe wereld om haar brandstof te herstellen en haar reis te hervatten.

Onderweg komt ze de dreigende maffia van Cooks tegen, de malle vogels van Dead Bird Studio, de spookachtige schaduwen van Subcon Forest en nog veel meer!

Klein kind, gigantische werelden

Spring vrij rond in 5 enorme werelden met nieuwe avonturen om om elke hoek te ontdekken! Net als elk kind houdt Hat Kid van klimmen en verkennen, geen berg is te groot voor haar gevoel voor avontuur. Ze kan meerdere sprongbewegingen uitvoeren, evenals muren beklimmen en over gaten zwaaien!

Leuke hoeden, magisch garen en pittige badges

Door zeldzaam magisch garen te vinden en te verzamelen, kan Hat Kid nieuwe schattige hoeden stikken met verschillende vaardigheden, waaronder een heksenhoed waarmee ze explosieve brouwsels kan bereiden en een houten spookmasker waarmee ze in andere dimensies kan gluren. Hoeden kunnen nog krachtiger worden door badges te bevestigen die zijn gevonden, verkocht en verhandeld door de lokale bevolking!