A Hat In Time en Slay The Spire fysieke releases vermeld op Amazon

A Hat In Time en Slay The Spire fysieke releases vermeld op Amazon

Pre-order listings voor onaangekondigde Nintendo Switch fysieke versies van A Hat in Time en Slay the Spire stonden online op Amazon Spanje.

Elke game heeft een prijskaartje van EUR44,99 en een releasedatum voor 31 december 2019 voor plaatsingen. U & I Entertainment, retail-uitgever voor Shovel Knight: Treasure Trove in Europa, wordt vermeld als de uitgever voor beide games.

video
play-rounded-fill

Over A Hat In Time 

A Hat in Time is een schattig 3D 3D-platformer met een klein meisje dat hoeden voor goddeloze krachten naait.

Een klein meisje en haar ruimteschip

In A Hat in Time speel je als een klein ruimtevarend meisje met een grote tophat. Haar avontuur wordt stopgezet als al haar brandstof, de Time Pieces, verloren is gegaan en verspreid over een nabijgelegen planeet. Hat Kid moet nu springen, vechten en nieuwe hoeden steken om zich een weg te banen in elke hoek en opening van deze nieuwe wereld om haar brandstof te herstellen en haar reis te hervatten. Onderweg komt ze terecht in de dreigende maffia van koks, de goofy-vogels van Dead Bird Studio, de spookachtige schaduwen van Subcon Forest en nog veel meer!

Moord op een trein! Parades! Verboden in een filmstudio?

Elke missie in A Hat in Time is uniek! Op een bepaald moment zul je de Murder on the Owl Express oplossen door aanwijzingen te vinden en de lokale bevolking te ondervragen, het volgende moment ben je de bandmaarschalk in The Big Parade, of sluip je door de door vogels gerunde Dead Bird Studio!

Ad