A Hat In Time – Fysieke Editie – 5.4GB download

A Hat In Time – Fysieke Editie – 5.4GB download

Volgens CrocOClock die een unboxing-video voor A Hat In Time deelde, staat er een download van 5,4 GB te wachten op spelers die de Game Card voor het eerst in hun systeem plaatsen.

Spelers die ervoor kiezen de 5,4 GB aan gegevens niet te downloaden, kunnen de game toch opstarten.

Het lijkt erop dat Gears For Breakfast in dit geval voor de goedkopere kaartoptie ging, omdat zelfs de Seal the Deal DLC slechts een paar MB groot is, volgens de Nintendo Switch eShop.

Triest om te zien dat ze die route zijn gegaan, weer iets voor fans om te klagen over A Hat In Time, dat op zijn zachtst gezegd een zeer opvallende start heeft gehad op Nintendo Switch.

video

Over A Hat In Time

A Hat in Time is een schattig 3D platformplatform met een klein meisje dat hoeden naait voor slechte krachten. Een klein meisje en haar ruimteschip In een hoed in de tijd speel je als een klein ruimtetuigend meisje met een grote tophat. Haar avontuur wordt gestopt als al haar brandstof, de Time Pieces, verloren is en verspreid over een nabijgelegen planeet.

Hat Kid moet nu springen, vechten en nieuwe hoeden naaien om haar weg te vinden naar alle hoeken en gaten van deze nieuwe wereld om haar brandstof te herstellen en haar reis te hervatten. Onderweg komt ze de dreigende maffia van Cooks tegen, de malle vogels van Dead Bird Studio, de spookachtige schaduwen van Subcon Forest en nog veel meer!

Moord op een trein! Parades! Huisvredebreuk bij een filmstudio? Elke missie in A Hat in Time is uniek! Het ene moment los je de Murder op de Owl Express op door aanwijzingen te vinden en de lokale bevolking te ondervragen, het volgende moment ben je de bandmaarschalk in The Big Parade, of sluip je door de bird-run Dead Bird Studio.

Klein kind, gigantische werelden Spring vrij rond in 5 enorme werelden met nieuwe avonturen om om elke hoek te ontdekken. Net als elk kind houdt Hat Kid van klimmen en verkennen, geen berg is te groot voor haar gevoel voor avontuur. Ze kan meerdere sprongbewegingen uitvoeren, evenals muren beklimmen en over gaten zwaaien!

Leuke hoeden, magisch garen en pittige insignes Door zeldzaam magisch garen te vinden en te verzamelen, kan Hat Kid nieuwe schattige hoeden naaien met verschillende vaardigheden, waaronder een heksenhoed waarmee ze explosieve brouwsels kan bereiden en een houten spookmasker waarmee ze gluren in andere dimensies.

Hoeden kunnen nog krachtiger worden door badges te bevestigen die zijn gevonden, verkocht en verhandeld door de lokale bevolking!

SEAL THE DEAL DLC-CODE IN DE DOOS OPGENOMEN (Code inwisselen op eShop)

Seal the Deal features

  • Een geheel nieuw hoofdstuk: The Arctic Cruise
  • Een nieuwe ongelooflijk moeilijke modus: Death Wish Six nieuwe Time Rifts
  • Heel veel outfits, flairs, kleurstoffen en zelfs camerafilters.
Ad