A Hat In Time komt toch!

A Hat In Time komt toch!

Na eerdere berichten dat A Hat In Time niet op de NintendoSwitch zou verschijnen kwam er dan toch een bevestiging via Gamescom.

video

A Hat in Time

A Hat in Time doet denken aan de vroegere platformers zoals Super Mario 64. In A Hat In Time is de hoofdrol weggelegd voor een klein meisje. Ze ontwerpt en maakt hoeden met magische krachten. Het meisje is met haar ruimtevoertuig neergedaald op een planeet.  Haar brandstof is echter verdwenen en langzaam maar zeker komt ze erachter dat die brandstof door het hele heelal verspreid zijn.

Ontwerp zo veel mogelijk verschillende hoeden om zo alle brandstofdeeltjes in de vijf enorme werelden te vinden. Naast de kracht van het hoeden maken kan dit meisje ook nog eens rennen, springen, slingeren en nog enorm veel meer.

In 2017 verscheen A Hat in Time voor het eerst na een succesvolle Kickstarter campagne. Ook toen werd A Hat in Time al goed ontvangen.

De meest lovende recensies hebben ze eerder al samengevat in een accolades trailer voor A Hat in Time.

video

Persoonlijk baalde we toen de eerdere melding kwam dat A Hat in Time niet naar de Nintendo Switch zou komen. Daarom zijn we nu misschien wel dubbel zo enthousiast dat het tegendeel waarheid blijkt te zijn!

Ad