A Hat In Time Speciale Aankondiging – 25 April

A Hat In Time Speciale Aankondiging – 25 April

De ontwikkelaars achter de kleurrijke 3D-platformer A Hat in Time hebben aangekondigd dat ze een speciale aankondiging op Twitch plannen.

Deze onthulling zal worden gestreamed op Twitch om 12:00 uur PT, dat is hier 20:00 uur BST in het Verenigd Koninkrijk. Hoewel de game al beschikbaar is op andere platforms, wachten we nog steeds op een releasedatum voor de langverwachte Nintendo Switch-versie.

Zorg ervoor dat je je donderdag op Gears for Breakfast Twitch-kanaal stemt!

Over A Hat In Time

A Hat in Time is een schattig 3D 3D-platformer met een klein meisje dat hoeden voor goddeloze krachten naait.

video

Een klein meisje en haar ruimteschip

In A Hat in Time speel je als een klein ruimtevarend meisje met een grote tophat. Haar avontuur is gestopt als al haar brandstof, de Time Pieces, verloren is gegaan en verspreid over een nabijgelegen planeet

. Hat Kid moet nu springen, vechten en nieuwe hoeden steken om zich een weg te banen in elke hoek en opening van deze nieuwe wereld om haar brandstof te herstellen en haar reis te hervatten. Onderweg komt ze terecht in de dreigende maffia van koks, de goofy-vogels van Dead Bird Studio, de spookachtige schaduwen van Subcon Forest en nog veel meer!

Moord op een trein! Parades! Verboden in een filmstudio?

Elke missie in A Hat in Time is uniek! Op een bepaald moment zul je de Murder on the Owl Express oplossen door aanwijzingen te vinden en de lokale bevolking te ondervragen, het volgende moment ben je de bandmaarschalk in The Big Parade, of sluip je door de door vogels gerunde Dead Bird Studio!

Ad