A Hat In Time – Spelers komen talloze bugs tegen

A Hat In Time – Spelers komen talloze bugs tegen

Is het een goed moment om in A Hat In Time te duiken? Nou, misschien wil je nog even wachten tot de game een beetje gepatcht is …

Na rapporten over de enorme bestandsgrootte van de game op de Nintendo Switch, hebben verschillende fans ook de slechte optimalisatie van de game op de Nintendo Switch opgemerkt.

Er zijn met name veel bugs opgedoken voor spelers over de hele wereld.

Gear For Breakfast luistert

Gelukkig is Gears For Breakfast niet onwetend van deze problemen. Als reactie op dergelijke gebruikersrapporten heeft het bedrijf een speciale Reddit-thread geopend om alle opvallende bugs die spelers tegenkomen te catalogiseren – en heeft het beloofd om oplossingen voor hen in toekomstige updates te onderzoeken.

Als je al A Hat In Time voor Nintendo Switch speelt en eventuele storingen wilt melden, volg dan de onderstaande link:

Hoewel het jammer is dat de game bij de lancering niet zo solide is, lijken de ontwikkelaars tenminste actief naar fans te luisteren.

Over A Hat In Time

In A Hat in Time speel je als een klein meisje dat door de ruimte reist met een grote tophat. Haar avontuur wordt gestopt als al haar brandstof, de Time Pieces, verloren is en verspreid over een nabijgelegen planeet.

video
play-rounded-fill

Hat Kid moet nu springen, vechten en nieuwe hoeden naaien om haar weg te vinden naar alle hoeken en gaten van deze nieuwe wereld om haar brandstof te herstellen en haar reis te hervatten. Onderweg komt ze de dreigende maffia van Cooks tegen, de malle vogels van Dead Bird Studio, de spookachtige schaduwen van Subcon Forest en nog veel meer!

Ad