A Knight’s Quest aangekondigd

A Knight’s Quest aangekondigd

Curve Digital en Sky 9 Games hebben A Knight’s Quest aangekondigd, een Zelda-achtig 3D-avontuur dat naar Nintendo Switch komt.

video
play-rounded-fill

Over A Knight’s Quest

Grappig, fris en echt adembenemend, A Knight’s Quest is een grondig moderne versie van klassieke avonturen van weleer, zoals spelers zullen ontdekken wanneer het dit najaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch uitbarst, voor £ 19,99 / € 24,99 / $ 24,99 .

 

Vijanden uitzenden met een stijlvolle stoot van het zwaard, rail-slijpen over enorme kloven hoog boven tuimelende watervallen, muur rennen over gevaarlijke vallen of puzzels oplossen door de elementen te besturen – het is allemaal in een dag werk voor Rusty, de nieuwste held van videogaming die debuteert in A Knight’s Quest, een episch avontuur op weg naar pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch dit najaar.

Durf, debonair en een beetje gek, Rusty is een goedhartige, maar onhandige avonturier die per ongeluk een reeks gebeurtenissen begint die zijn wereld dreigen te vernietigen. Om zijn fout recht te zetten, moet hij hersenkrakende raadsels oplossen, uitdagende vijanden bevechten, enorme bazen verslaan en zijn weg banen door een fantastische open wereld in deze royale versie van klassieke actie-avontuurgames.

Onze held begint zijn avontuur met alleen een vertrouwd zwaard en basisschild, maar hij zal binnenkort ‘Spirit Powers’ ontgrendelen – spectaculaire vaardigheden die niet alleen zichzelf, maar ook de wereld om hem heen kunnen transformeren. Met één druk op de knop kan hij de krachten van Vuur, Ijs en Tijd tot een verwoestend effect benutten en gebruiken om vijanden in de strijd te overwinnen of milieu-uitdagingen op te lossen.

En welke omgevingen. De game speelt zich af in het koninkrijk Regalia, maar het avontuur van Rusty neemt hem mee naar de woestijnstad Zameris, hoog boven de met ijs beladen Peaky Peaks en in het Vervloekte Moeras, onder vele anderen. Onderweg komt hij een kleurrijke cast van memorabele personages tegen die de wereld levendig tot leven brengen.

Natuurlijk is niet iedereen vriendelijk. Van General Windpipe tot The Watcher en nog veel meer, gevaar is nooit te ver weg. En bovenop de standaard bot-bashing-voetvolk, grunts en minions, op belangrijke momenten in het spel, moeten spelers schermvullende bazen in spectaculaire setstukken aanpakken.

Ondanks de speeltijd van 30 uur, voelt A Knight’s Quest nooit opgeblazen. Veel moderne avonturenspellen introduceren allerlei extra systemen – die vaak kieskeurig kunnen worden wanneer spelers finesse verwachten. Maar A Knight’s Quest is puur en eenvoudig een actie-avontuur. Gevecht is snel en vloeiend, en platform een ​​droom, met Rusty’s repertoire van acrobatische bewegingen moeiteloos uit te voeren. Het spelen van de held heeft nog nooit zo lonend gevoeld.

A Knight’s Quest is ontwikkeld door Sky 9 Games, een gloednieuwe studio in Toronto, met ondersteuning van Runcorn-gebaseerde d3t, die eerder aan de Shenmue-remasters heeft gewerkt, naast vele anderen.

A Knight’s Quest is gepland om najaar 2019 te lanceren voor £ 19,99 / € 24,99 / $ 24,99.