A Knight’s Quest komt 10 oktober uit

A Knight’s Quest komt 10 oktober uit

Curve Digital en Sky 9 Games kondigden de releasedatum en prijs aan voor A Knight’s Quest op Nintendo Switch.

Over A Knight’s Quest

Curve Digital en Sky 9 Games zijn trots om aan te kondigen dat A Knight’s Quest op 10 oktober wordt gelanceerd in de Epic Games-winkel, Nintendo Switch en PlayStation – met de game op 11 oktober op Xbox One.

Je kunt deze moderne versie van een klassiek actie-avontuurplatform ophalen voor £ 19,99 / € 24,99 / $ 24,99.

Belangrijkste kenmerken:

  • ONTGRENDEL RUSTY’S POTENTIEEL – Onze held begint zijn avontuur met slechts een vertrouwd zwaard en basisschild, maar hij zal binnenkort ‘Spirit Powers’ ontgrendelen – spectaculaire vaardigheden waarmee Rusty met een tik op de knop de krachten van het vuur kan benutten , IJs en tijd.
  • ONTDEK REGALIA – Rusty’s avontuur neemt hem mee naar de woestijnstad Zameris, hoog boven de met ijs beladen Peaky Peaks en in het Vervloekte Moeras, onder vele anderen. Onderweg een kleurrijke cast van personages tegenkomen.
  • VIJANDEN OVERAL – Van generaal Windpipe tot The Watcher en nog veel meer, gevaar is nooit te ver weg.
  • LAAT UW VAARDIGHEID ZIEN – Gevecht is snel en vloeiend en platform een ​​droom, met Rusty’s repertoire van acrobatische bewegingen die moeiteloos kunnen worden uitgevoerd. Het spelen van de held heeft nog nooit zo lonend gevoeld.
  • A Knight’s Quest is ontwikkeld door Sky 9 Games, een gloednieuwe studio in Toronto, met ondersteuning van d3t in Cheshire, die eerder aan de Shenmue-remasters heeft gewerkt, naast vele anderen.
Ad