A Monster’s Expedition komt 5 Augustus

A Monster’s Expedition komt 5 Augustus

Draknek & Friends heeft aangekondigd dat ze hun bekroonde puzzelspel A Monster’s Expedition naar Nintendo Switch brengen.

A Monster’s Expedition is een schattig puzzelspel over een monster dat op avontuur gaat over de hele wereld, bomen omhakt om bruggen en vlotten te bouwen om van eiland naar eiland te reizen. Het is gepland voor lancering op 5 augustus voor Nintendo Switch naast een gratis contentupdate die honderden niveaus en een museumuitbreiding toevoegt.

video
play-rounded-fill

Over A Monster’s Expedition

Van enkele van de beste puzzelontwerpers ter wereld komt A Monster’s Expedition, een schattig en ontspannend puzzelavontuur in een open wereld voor monsters die graag meer over mensen willen weten.

Door bomen omver te duwen om paden te creëren, verken je honderden eilanden dichtbij en ver weg om meer te weten te komen over de geschiedenis van ‘de mensheid’.

Dompel jezelf onder in de menselijke cultuur met geheel nieuwe exposities van de opgravingslocatie ‘Human Englandland’, elk vergezeld van deskundige inzichten*!

*Inzichten is geen juridisch bindende term en kan al dan niet ijdele speculaties, geruchten en geruchten bevatten.

    • Schattig open wereld puzzelspel van de makers van A Good Snowman is moeilijk te bouwen en Cosmic Express
    • Eenvoudige maar diepgaande mechanica boordevol mogelijkheden om te ontdekken
    • Honderden eilanden om te bezoeken – sommige recht voor je, andere ver buiten de gebaande paden voor echte puzzelliefhebbers
    • Meer informatie over de mythische mensen vanuit het perspectief van nieuwsgierige monsters