A Plague Tale: Innocence komt als een Cloud-game op 6 juli

A Plague Tale: Innocence komt als een Cloud-game op 6 juli

Focus Home Interactive heeft aangekondigd dat de eerste game in de visueel indrukwekkende A Plague Tale-serie, A Plague Tale: Innocence, op de Nintendo Switch zal verschijnen, zij het via cloudstreaming.

Je hebt toegang tot de game op je Nintendo Switch, mits je op 6 juli een solide internetverbinding hebt via de eShop, dus het duurt niet lang meer.

Focus Home Interactive heeft tijdens E3 ook aangekondigd dat het aanstaande vervolg van de game, A Plague Tale: Requiem, ergens in 2022 ook via de cloud naar de Nintendo Switch zal gaan.

Over A Plague Tale: Innocence

Volg het grimmige verhaal van de jonge Amicia en haar kleine broertje Hugo, op een hartverscheurende reis door de donkerste uren van de geschiedenis. Opgejaagd door Inquisitie-soldaten en omringd door onstuitbare zwermen ratten, zullen Amicia en Hugo elkaar leren kennen en vertrouwen. Terwijl ze worstelen om te overleven tegen overweldigende verwachtingen, zullen ze vechten om een ​​doel te vinden in deze meedogenloze, meedogenloze wereld.

Verhaal

1349. De pest teistert het koninkrijk Frankrijk. Amicia en haar jongere broer Hugo worden door de inquisitie achtervolgd door dorpen die door de ziekte zijn verwoest. Onderweg zullen ze hun krachten moeten bundelen met andere kinderen en zwermen ratten moeten ontwijken met vuur en licht. Alleen geholpen door de schakel die hun lot met elkaar verbindt, zullen ze onnoemelijke verschrikkingen het hoofd moeten bieden in hun strijd om te overleven. Als hun avontuur begint… eindigt de tijd van onschuld.