A Plague Tale: Requiem komt als Cloud Version in Oktober

A Plague Tale: Requiem komt als Cloud Version in Oktober

Het vervolg op het uitstekende A Plague Tale: Innocence, dat eerder dit jaar debuteerde voor de Nintendo Switch, zal op 18 oktober beschikbaar zijn op het platform.

Gebruikers moeten echter worden gewaarschuwd dat dit weer een andere cloudversie is, in plaats van een native game voor het systeem. Het is jammer dat het productieteam geen native versie van A Plague Tale: Requiem voor de Nintendo Switch-familie van consoles kon maken, maar daar heb je het.

video
play-rounded-fill

Video link; https://www.youtube.com/watch?v=5k_WdZwwwmk 

Over A Plague Tale: Requiem

“Een eiland ver aan de overkant van de zee roept…” Ga op een emotioneel avontuur door een verschrikkelijke, prachtige wereld die is gecorrumpeerd door mysterieuze krachten. Amicia en Hugo gaan ver naar het zuiden, naar nieuwe gebieden en heldere steden, nadat ze hun verbrijzelde land ontvlucht zijn. Ze proberen daar een nieuw leven te beginnen en Hugo’s vloek te verbreken. Dood en verderf keren echter terug in een stroom van verslindende ratten wanneer Hugo’s krachten weer ontwaken.

Gedwongen om opnieuw te vertrekken, zetten de broers en zussen hun vertrouwen in een voorspeld eiland dat het geheim zou kunnen bevatten om Hugo te redden. Ontdek hoeveel het kost om mensen om wie je geeft te redden in een wanhopige strijd om te overleven. Sla toe vanuit de schaduw of ontketen de hel, versla tegenstanders en moeilijkheden met een breed scala aan wapens, uitrusting en bovennatuurlijke vaardigheden.”

Kenmerken:

  • Het vervolg op de bekroonde reis Innocence in a Plague
  • Een adembenemend realistisch verhaal vervormd door buitenaardse krachten
  • Gebruik verschillende tools, sluip rond, vecht of laat hel en ratten los.
  • Prachtige graphics worden gecombineerd met opwindende muziek.