A Plague Tale: Requiem komt via Cloud Streaming in 2022

A Plague Tale: Requiem komt via Cloud Streaming in 2022

Een plaagverhaal dat visueel indrukwekkend is, lijkt dankzij Focus Home Entertainment naar de Nintendo Switch te komen.

Maar cloud

Het zal echter alleen op het platform kunnen worden gespeeld via cloudstreaming, net als een paar andere games op de Switch, waaronder Control en Hitman 3. A Plague Tale: Requiem werd onthuld tijdens de Xbox E3 2021-conferentie en het lijkt erop dat het nog een boeiend verhaal om jezelf bij te betrekken.

video
play-rounded-fill

Over A Plague Tale: Requiem

A Plague Tale: Requiem onthuld op Xbox Games Showcase met intense nieuwe trailer

Asobo Studio en Focus Home Interactive zijn verheugd A Plague Tale: Requiem aan te kondigen, het directe vervolg op het veelgeprezen en bekroonde A Plague Tale: Innocence. Onthuld tijdens de E3 2021 Xbox Games Showcase, zijn we verheugd om de A Plague Tale: Requiem’s ​​wereldwijde première-onthullingstrailer met je te delen!

Volg Hugo en Amicia op een nieuw episch avontuur!

Het hartverscheurende verhaal van Hugo en Amicia’s strijd om te overleven in een donkere, door pest geteisterde middeleeuwse wereld gaat in 2022 verder op Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc. De game zal bij de lancering beschikbaar zijn op Xbox Game Pass voor consoles en pc. A Plague Tale: Requiem wordt ook uitgebracht op Nintendo Switch met behulp van Nintendo’s Cloud Streaming-technologie.