A Plague Tale: Requiem – Launch trailer

A Plague Tale: Requiem – Launch trailer

Een lanceringstrailer voor A Plague Tale: Requiem is gemaakt door Focus Entertainment en Asobo Studio. Het actie-avonturenspel wordt in de video getoond.

video
play-rounded-fill

Over A Plague Tale: Requiem

Begin aan een hartverscheurende reis naar een harde, mooie wereld die is verpest door bovennatuurlijke krachten.

Amicia en Hugo verlaten hun verwoeste thuisland en gaan ver naar het zuiden, waar ze nieuwe plekken en levendige steden vinden. Ze proberen daar een nieuw leven te beginnen en van Hugo’s vloek af te komen.

Maar wanneer Hugo’s krachten weer tot leven komen, brengen ratten die mensen opeten dood en verderf terug. Wanneer ze opnieuw moeten vluchten, vestigen de broers en zussen hun hoop op een eiland dat de sleutel zou zijn om Hugo te redden.

Ontdek wat er nodig is om de mensen om wie je geeft te redden in een gevecht voor je leven. Je kunt vanuit de schaduw aanvallen of de hel los laten, en je kunt vijanden en uitdagingen verslaan met een breed scala aan wapens, gereedschappen en vreemde krachten.

Functies

Het volgende deel van het avontuur dat een prijs won A Plague Tale: Innocence is een prachtig verhaal dat zich afspeelt in de echte wereld die door bovennatuurlijke krachten wordt verpest. Je kunt verschillende hulpmiddelen gebruiken om te sluipen, te vechten of de hel en ratten los te laten.

Je kunt A Plague Tale: Requiem op Switch spelen, maar alleen als cloudtitel.