A Plague Tale: Requiem – Promo trailer

A Plague Tale: Requiem – Promo trailer

A Plague Tale: Requiem zal later dit jaar beschikbaar zijn via cloudstreaming voor Xbox Series X/S, PlayStation 5, pc en Nintendo Switch. Ondanks het feit dat E3 niet plaatsvindt, hebben de ontwikkelaars nog steeds geen nieuwe informatie over een releasedatum. Dit betekent echter niet dat Focus Entertainment zwijgzaam is gebleven over de game zelf.

Focus Entertainment heeft namelijk een nieuwe trailer uitgebracht. De clip is “gemaakt op Xbox Series X”, maar het geeft fans nog steeds een indicatie van wat ze kunnen verwachten als de game later dit jaar uitkomt.

video
play-rounded-fill

Over A Plague Tale: Requiem

EEN EILAND ROEPT VANAF OVER DE ZEE…

Ga op avontuur in een verschrikkelijke, prachtige wereld die is gecorrumpeerd door mysterieuze krachten. Ga met Amicia en Hugo mee op een hartverscheurend nieuw avontuur in het vervolg op het bekroonde A Plague Tale: Innocence.

EEN REIS ALS GEEN ANDER

Reis op een emotioneel avontuur om je broer of zus te redden van een magische vloek.

OF LOS DE HEL UIT DE SCHADUWEN

Gebruik een reeks wapens, gadgets en bovennatuurlijke vaardigheden om tegenstanders en taken te overwinnen.

ERVAREN EEN MAGISCHE GRONDE FANTASIE

Ontdek hoeveel het kost om mensen om wie je geeft te redden in een wanhopige strijd om het bestaan ​​in een meedogenloze wereld die is gecorrumpeerd door bovennatuurlijke krachten.

Er zijn zes maanden verstreken sinds Amicia en Hugo grootinquisiteur Vitalis Bénévent hebben verslagen en een einde hebben gemaakt aan de kwade bedoelingen van de inquisitie.

Nu de vloek van Hugo onder controle lijkt te zijn, verlaten de broers en zussen hun verwoeste geboorteplaats en trekken naar nieuwe gebieden en bloeiende steden in het zuiden. Daar proberen ze een nieuw leven op te bouwen en een permanente behandeling voor Hugo’s ziekte te ontdekken.

Dood en verderf keren echter terug in een stortvloed van etende ratten wanneer Hugo’s vermogens weer opleven.

Gedwongen om opnieuw te ontsnappen, moeten de broers en zussen vreemde nieuwe allianties vormen terwijl ze hun hoop vestigen op een voorspeld eiland dat het antwoord kan bevatten om Hugo te redden.

Ad