A Plague Tale: Requiem – Verhaal trailer

A Plague Tale: Requiem – Verhaal trailer

Focus Entertainment en Asobo Studio zijn terug met een nieuwe trailer voor A Plague Tale: Requiem. Deze keer laten ze het verhaal van de game zien.

Terwijl Amicia en Hugo een mysterieus eiland proberen te vinden om een ​​einde te maken aan de vloek die door Hugo’s bloed stroomt, hebben ze hulp nodig van de mensen die ze onderweg ontmoeten. De jonge De Runes zullen het waarschijnlijk niet alleen redden als ze naar een nieuwe plek gaan… maar hoeveel kunnen ze mensen vertrouwen die ze niet kennen? Het antwoord lijkt net zo eng en mooi te zijn als het eiland zelf.

video
play-rounded-fill

Over A Plague Tale: Requiem

Er komt een telefoontje van een ver eiland…

Begin aan een hartverscheurende reis naar een harde, mooie wereld die is verpest door bovennatuurlijke krachten.

Amicia en Hugo verlaten hun verwoeste thuisland en gaan ver naar het zuiden, waar ze nieuwe plekken en levendige steden vinden. Ze proberen daar een nieuw leven te beginnen en van Hugo’s vloek af te komen.

Maar wanneer Hugo’s krachten weer tot leven komen, brengen ratten die mensen opeten dood en verderf terug. Wanneer ze opnieuw moeten vluchten, vestigen de broers en zussen hun hoop op een eiland dat de sleutel zou zijn om Hugo te redden.

Ontdek wat er nodig is om de mensen om wie je geeft te redden in een gevecht voor je leven. Je kunt vanuit de schaduw aanvallen of de hel los laten, en je kunt vijanden en uitdagingen verslaan met een breed scala aan wapens, gereedschappen en vreemde krachten.

Het volgende deel van het avontuur dat een prijs won A Plague Tale: Innocence is een prachtig verhaal dat zich afspeelt in de echte wereld die door bovennatuurlijke krachten wordt verpest. Je kunt verschillende hulpmiddelen gebruiken om te sluipen, te vechten of de hel en ratten los te laten.