A Robot Named Fight! Trailer

A Robot Named Fight! Trailer

A Robot Named Fight! komt binnenkort naar de Nintendo Switch eShop. De game bevat alle inhoud die momenteel beschikbaar is in de versie op Steam, maar het bevat ook een geheel nieuw geheim einde. Een robot genaamd Fight! kan op 26 april worden gekocht bij de Nintendo Switch eShop.

Trailer A Robot Named Fight!

video
play-rounded-fill

Het combineren van het beste van de Metroidvania en roguelite-genres, de monsterlijke wezens van A Robot Named Fight, enorme variatie in items, eigenzinnige teksten, co-op gameplay en synthwave soundtrack, raakten allemaal de zoetheid tussen retro en moderne platformspelers.

De megabest Duizenden jaren zijn verstreken sinds de mechanische goden opstegen en de lagere orde robots verlieten om de wereld te cultiveren. Helaas voor hen die achterblijven, is er iets vergeten en verschrikkelijks aan het bewegen onder de sterren: het Megabeast, dat zijn kinderen de wereld in laat vliegen als een niet te stoppen pest.

Over A Robot Named Fight!

De missie In A Robot Named Fight!, speel je als een eenzame robot die is belast met het ophalen van oorlogsartefacten diep onder het oppervlak van je planeet. Verken een procedureel gegenereerde ondergrondse wereld vol vlezige monsters en willekeurige power-ups. Blijf scherp en probeer niet te sterven – anders moet je helemaal opnieuw beginnen.

Om het Megabeast onder ogen te zien, moet je artefacten ontrafelen die je vaardigheden verbeteren en nieuwe wegen openen. Duik onder de oppervlakte, ontdek de verloren geschiedenis van de robotcultuur – en ontplof voor eens en altijd in Megabeast!

Ad