A Space for the Unbound – Launch trailer

A Space for the Unbound – Launch trailer

Als onderdeel van de festiviteiten rond het debuut van de levensechte avonturengame A Space for the Unbound op de Nintendo Switch via de eShop, heeft Nintendo een launch-trailer voor de game beschikbaar gesteld.

video
play-rounded-fill

Over A Space for the Unbound

A Space for the Unbound is een avonturenspel in het slice-of-life-genre met prachtige pixelart. De game speelt zich eind jaren negentig af op het platteland van Indonesië en vertelt een verhaal over het overwinnen van angst en depressie, evenals de relatie tussen een jongen en een meisje die allebei bovennatuurlijke krachten hebben.

Aan het einde van hun middelbare schooltijd beginnen Atma en Raya, die middelbare schoolliefjes waren, aan een reis van zelfontdekking die hen tijdens hun laatste jaar volgt. Ze worden gedwongen hun stad te verkennen en te onderzoeken om begraven mysteries te vinden, het einde van de wereld te confronteren en misschien meer over elkaar te leren wanneer onverwachts een verdacht magische kracht vrijkomt die hun voortbestaan ​​bedreigt.

A Space for the Unbound is een boeiende verhaalgestuurde ervaring met een heldere wereld die smeekt om ontdekt te worden. De setting van het spel is een klein gehucht dat is geïnspireerd op het platteland van Indonesië in de jaren negentig.

Kenmerken

  • Een flashback naar de jaren 90, alstublieft! Laat ons u meenemen terug in de tijd naar Indonesië eind jaren negentig.
  • Verken de plattelandsgebieden van Indonesië en geniet van de rustgevende sfeer, die een vleugje mystiek heeft.
  • Praat met de lokale bevolking, leer ze kennen en toon daarbij interesse in hun individuele verhalen.
  • Ontdek de gedachten van andere mensen op een Inception-achtige manier.
  • Masdito “Ittou” Bachtiar heeft heerlijke muziek gemaakt, en daar moet je naar luisteren.

De videogame A Space for the Unbound kan nu worden gedownload in de Nintendo Switch eShop.