A Tale of Paper komt Q3/Q4 2021

A Tale of Paper komt Q3/Q4 2021

Uitgever Digerati en ontwikkelaar Open House Games hebben aangekondigd dat ze later dit jaar A Tale Of Paper naar Nintendo Switch zullen brengen.

A Tale Of Paper, oorspronkelijk uitgebracht in 2020 voor de PS4, is een puzzelplatformgame over een wezen gemaakt van papier dat origami kan gebruiken om van vorm te veranderen en puzzels op te lossen. Het is de bedoeling dat het ergens in Q3 of Q4 2021 op Switch wordt gelanceerd.

video
play-rounded-fill

Over A Tale of Paper

A Tale of Paper is een puzzelplatformspel dat het verhaal vertelt van Line, een magisch personage gemaakt van papier dat origami kan gebruiken om van vorm te veranderen. Verander in een kikker, een raket, een vogel en meer terwijl Line op een emotionele reis gaat om de droom van zijn schepper te vervullen.

Belangrijkste kenmerken

  • Papieren vormtransformaties – Spring hoog als een origamikikker! Verander in een papieren vliegtuigje en vlieg! Ontdek zeven vormen, elk met zijn eigen voor- en nadelen.
  • Een kleine held in een grote wereld – Overwin uitdagingen, los puzzels op en ontsnap aan gevaar terwijl je door prachtig vormgegeven omgevingen reist.
  • Een verhaal zonder tekst – Verken elk niveau en vind verborgen verzamelobjecten om het oprechte verhaal achter A Tale of Paper te onthullen.
  • Ontdek bonushoofdstukken – Voltooi het hoofdavontuur en ontgrendel drie prequel-hoofdstukken, met een nieuw personage, nieuwe vaardigheden en nieuwe uitdagingen.