About an Elf – Eerste 20 minuten

About an Elf – Eerste 20 minuten

About an Elf, een point-and-click fantasy/adventure-RPG, wordt uitgebracht op Nintendo Switch, maar we hebben al 20 minuten vroege gameplay gekregen dankzij Nintendo Hall.

video
play-rounded-fill

About an Elf

Begeef je op een elf-smakelijk avontuur terwijl je vecht tegen de mysterieuze King of Terrors en zijn leger van kwaadaardige monsters. Verken vier verloren landen op zoek naar de eeuwige elftopia. Ontcijfer het mysterie van de magiballs en gebruik hun kracht om de totale overwinning te behalen! About an Elf is een point-and-click-achtig, rpg-achtig, visueel roman-achtig spel over vriendschap, en katten, en … gummyberen en andere dwaze dingen.

Sluit je aan bij Dam, de magische prinses van alle elven, en haar onverbeterlijke leerling, Roland the BraveCat, terwijl ze strijden tegen de King of Terrors en zijn leger van slechte wezens om de wereld te redden. Dit is een enorm vermakelijke point-and-click, rpg en visuele nieuwe hybride. Heb jij wat nodig is om succesvol te zijn? Als dat het geval is, zou het goed kunnen komen!

Functies

  • Reis door vier prachtige en vreemde landen.
  • Ontrafel de mysteries van onontcijferbare kristalvisioenen!
  • Vecht tegen een hele reeks angstaanjagende wezens, de een nog angstaanjagender dan de andere!

Vanaf 10 februari 2022 is About an Elf beschikbaar als digitale download in de Nintendo Switch eShop. Het is de bedoeling dat Engels de enige ondersteunde taal zal zijn.