Ace Angler: Fishing Spirits – Launch trailer

Ace Angler: Fishing Spirits – Launch trailer

Er is een nieuwe trailer uitgebracht door Bandai Namco om Ace Angler: Fishing Spirits te promoten.

Het voelt alsof je op de golven van de oceaan bent terwijl je de Joy-Con schudt en ronddraait! De meest recente Ace Angler-game speelt zich af in een pretpark met een aquariumthema! Je kunt je aquarium verbeteren door alleen of met vrienden de talrijke attracties van het park te spelen om medailles te verdienen.

video
play-rounded-fill

Over Ace Angler: Fishing Spirits

De game bevat tal van andere elementen naast het belangrijkste visspel, Ace Angler, zoals online toernooien en een verhalende modus waarin giftige besmetting in de oceanen van de wereld moet worden gestopt. Er valt meer te genieten dan ooit tevoren dankzij een leuke feestmodus met een verscheidenheid aan waterwezens en een medaille-opdringerspel waarin je enorme beloningen kunt winnen.

Ontdek verbazingwekkende informatie over de meer dan 250 soorten zeeleven in het aquarium!

• Marine Award Mania’s 5 leuke attracties – Ace Angler Fishing Medal Game

Je mag bij deze attractie het bekende Ace Angler-arcadespel spelen. Verzamel medailles om het apparaat te verbeteren en nieuwe vissen en oceanen te openen!

– Legend of the Poisoned Seas in Story Mode

Bescherm de oceanen tegen schadelijke vervuiling!

Om duurzame zeeën te bouwen, moeten bezoekers korte taken uitvoeren in deze op verhalen gebaseerde attractie. Leer alles wat er te weten valt over de vissen en het water in Ace Angler!

– Het ultieme online visserstoernooi

Vecht online tegen andere vissers van over de hele wereld!

Win om je vissersniveau te verhogen en sterren te krijgen. Word ‘s werelds beste visser met alle mogelijke middelen!

– Ace Angler Party Fishing Mini-Games

Op deze site is een verscheidenheid aan spellen beschikbaar die met familie en vrienden kunnen worden gespeeld. In de Master Challenge-modus voor één speler van deze attractie, versla de CPU om prijzen te krijgen!

– Shark Fever Medal Pusher Game

In dit medaille-duwer-spel moet je Shark Balls omverwerpen om een ​​gevecht met een krachtige haai te beginnen. Grijp de haai om een ​​heleboel medailles te krijgen!

• Het mooiste aquarium, de thuisbasis van krachtige oceaanwezens.

Je mag de Fish Gacha Machine laten draaien om extra vissen voor je aquarium te vinden door de medailles te gebruiken die je verdient door deel te nemen aan de verschillende attracties. Streef ernaar om het grootste aquarium ter wereld te bouwen, gevuld met allerlei soorten!

In totaal zijn er bijna 250 soorten toegankelijk, waaronder de gevaarlijke grote witte haai en de enorme gigantische inktvis, die beide onbegrijpelijk zijn in standaardtanks. Gebruik de visobservatiecamera om ze allemaal nauwkeurig te onderzoeken.

De vele vermakelijke visfeiten in de titel zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd door Karibu Suzuki, in Japan bekend als de Fish Prince.