Ace Attorney Trilogy’s mobiele versie wordt stopgezet en vervangen door consoleversie

Ace Attorney Trilogy’s mobiele versie wordt stopgezet en vervangen door consoleversie

Ace Attorney Trilogy is een videogame die kan worden gespeeld op de Nintendo 3DS, Nintendo Switch, PlayStation 4 of pc. Het is ook beschikbaar voor Xbox One als digitale download. Ace Attorney Trilogy HD, een mobiele versie met minder functies en een andere UI-layout, is ook beschikbaar. De mobiele versie van de trilogie is de originele versie, daarna volgen consoleversies.

De mobiele versie van Ace Attorney Trilogy wordt stopgezet

Capcom bevestigde dat de mobiele versie van de game niet langer beschikbaar zou zijn voor aankoop in mobiele winkels. Deze wordt op 9 juni vervangen door de consoleversie. Je mag het spel behouden als je het al bezit. Als je dat echter nog niet hebt gedaan, moet je ervoor zorgen dat je alle DLC vóór 9 juni hebt ontvangen, aangezien deze niet meer beschikbaar is voor aankoop.

Als je de game en DLC opnieuw wilt downloaden, kun je dat eenvoudig doen op iOS. Er is een addertje onder het gras op Android. Als je de game vóór 13 februari 2015 hebt gekocht, kun je de DLC opnieuw downloaden.

Houd er rekening mee

Houd er ook rekening mee dat, aangezien de mobiele versie niet langer wordt bijgewerkt, deze incompatibel wordt met toekomstige versies van iOS- en Android-apparaten.

Je kunt geen gratis upgrade naar de consoleversie krijgen wanneer deze in mobiele winkels wordt uitgebracht als je de mobiele versie bezit. Helaas worden noch je voortgang, noch je opgeslagen items overgedragen. Als u besluit de “nieuwe” editie te kopen, moet u dus opnieuw beginnen.