Action Arcade Wrestling – Eerste 25 minuten

Action Arcade Wrestling – Eerste 25 minuten

Action Arcade Wrestling heeft sinds de release op de Nintendo Switch wat meer gameplay-preview gekregen. Dankzij Handheld Players hebben we nu 25 minuten om te pronken.

video
play-rounded-fill

Over Action Arcade Wrestling

Voer een BODY SLAM, een KNOCKDOWN VAN DE KLEDINGLIJN, een klassieke PILEDRIVER, en… schiet BLIKSEMSCHIEN in het gezicht van je tegenstander?! Kijk in geen geval naar de lichten!

Met zijn unieke vleugje chaos en vreugde, biedt Action Arcade Wrestling je alles wat je leuk vindt aan worstelgames uit de jaren 90. In dit snelle arcade-worstelspektakel doe je mee aan de actie en klim je over de touwen om de overdreven nagebootste worstelspellen uit de ring te schoppen! Kies in het meest absurde worstelspel ooit uit een cast van meer dan 30 bizarre worstelaars die hun verwoestende aanvallen en superheldachtige vaardigheden uitvoeren.

Als dat nog niet gek genoeg voor je is, probeer dan je eigen worstelaar te maken in het AAW Wrestle Lab. Het Wrestle Lab biedt spelers een ongeëvenaard aantal creatiemogelijkheden om zichzelf uit te drukken. Het Wrestle Lab wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht, of het nu je favoriete superheld of meest angstaanjagende monster is.

De Nintendo Switch eShop heeft nu Action Arcade Wrestling. De enige ondersteunde taal van de game is Engels.