Action Arcade Wrestling komt in februari 2022

Action Arcade Wrestling komt in februari 2022

VICO Game Studio en Reverb Triple XP publiceerden een update over Action Arcade Wrestling voor de Nintendo Switch en kondigden aan dat de game in februari zou verschijnen.

Het is ongeveer een jaar geleden dat de releasedatum van de game voor de console werd onthuld. Oorspronkelijk zou het klaar zijn voor het afgelopen voorjaar. Afgelopen zomer begon Action Arcade Wrestling op consoles te verschijnen, maar we hebben gewacht op de Switch-versie. Het is bijna hier, gelukkig.

video
play-rounded-fill

Over Action Arcade Wrestling

Voer een BODY SLAM, een CLOTHESLINE KNOCKDOWN, een klassieke PILEDRIVER, en… schiet BLIKSEMS in het gezicht van je tegenstander?! Kijk in geen geval naar de lichten!

Met zijn unieke vleugje chaos en vreugde levert Action Arcade Wrestling je alles wat je leuk vindt aan worstelgames uit de jaren 90. In dit snelle arcade-worstelspektakel doe je mee aan de actie en klim je over de touwen om de overdreven nagebootste worstelspellen uit de ring te schoppen! Kies in het meest absurde worstelspel ooit uit een cast van meer dan 30 bizarre worstelaars die hun verwoestende aanvallen en superheldachtige vaardigheden uitvoeren.

Als dat nog niet gek genoeg voor je is, probeer dan je eigen worstelaar te maken in het AAW Wrestle Lab. Het Wrestle Lab biedt een ongeëvenaard aantal creatiemogelijkheden voor spelers om zichzelf te uiten. Het Wrestle Lab wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht, of het nu je favoriete superheld of meest angstaanjagende monster is.

Belangrijkste kenmerken

  • Tevredenheid met retro-gameplayactie – Spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus kunnen eenvoudig de arcade-worstelchaos binnengaan dankzij de intuïtieve 2-knopsbediening.
  • Steam Remote Play — Met Steam Remote Play kun je je lokale wedstrijden online met vrienden delen. Breng de smackdown naar je tegenstanders over de hele wereld!
  • Er zijn meer dan 25 speltypen beschikbaar, waaronder One vs. One, Tag Team, Three-way match, Four-way match, 4-10 Person Elimination-wedstrijden, Tornado Tag, Battle Royale, Trios en meer!
  • li>

  • Kies uit meer dan 30 unieke, superheld-achtige worstelaars die je nergens anders in de selectie van buitengewone worstelaars zult vinden!
  • Old School Flair – Een heldere retro arcade-stijl roept de flamboyante en kleurrijke geschiedenis van worstelgames op met 3D cel-shaded beelden.
  • Meer dan 700 handgemaakte animaties vertegenwoordigen de actie en capriolen die AAW onderscheidend maken in de worstelindustrie.

Aanpassingen in overvloed — De Wrestle Lab Creation Suite, die gratis beschikbaar is, geeft spelers extra creatieve controle. Body morphing, texture-uploads, face mapping, verplaatsingsset-toewijzingen, op fysica gebaseerde accessoires en meer zijn allemaal toegankelijk voor worstelaars en arena’s. Creëer angstaanjagende wezens, geliefde superhelden, rasslin’-iconen… laat je fantasie de vrije loop in het Wrestle Lab!

Op de Nintendo Switch zal Action Arcade Wrestling digitaal beschikbaar zijn via de eShop.

Ad