Activision Blizzard – Overwatch 2 niet in 2021

Activision Blizzard – Overwatch 2 niet in 2021

Activision Blizzard heeft aangekondigd dat Overwatch 2 bezig was met plannen om samen met andere platforms op de Nintendo Switch te lanceren.

Na een lange tijd van stilte over de titel, deelde het bedrijf een update over de status van de game, hoewel het niet bepaald goed nieuws was. Er werd bevestigd dat Overwatch 2 niet in 2021 zou worden gelanceerd, wat betekent dat fans op zijn vroegst tot 2022 moeten wachten voordat het arriveert.

We expect Blizzard’s net bookings to grow, given the momentum in World of Warcraft and the other initiatives we have in the business. Our outlook does not include Diablo IV or Overwatch 2 launching in 2021.

And while Diablo Immortal is progressing well and we anticipate its launch later this year, we don’t have any material contribution from the title in our outlook presently.

Niet verwonderlijk gezien hoe weinig er over de titel is gesproken sinds de oorspronkelijke aankondiging. Maar zoals we ons kunnen voorstellen, kijken veel mensen uit naar een nieuwe aflevering van Overwatch.

Over Overwatch 2

De vijand is daarbuiten en hij wordt sterker. De wereld heeft je nu meer dan ooit nodig. Overwatch 2 werd aangekondigd op Blizzcon 2019 in een epische filmische trailer die alle legendarische helden liet zien die samenwerken om een ​​vijand te bestrijden die te groot is om individueel te verslaan. Ze zijn terug.

ONTDEK OVERWATCH®2

Herenig en sta samen in een nieuw tijdperk van helden. Overwatch® 2 bouwt voort op een bekroonde basis van episch competitief spel en daagt de helden van de wereld uit om samen te werken, krachtiger te worden en het hoofd te bieden aan een overweldigende uitbraak van bedreigingen over de hele wereld.

BEWAAR JE COLLECTIES

Je prestaties en buitverzamelingen worden overgedragen naar Overwatch 2. Dat betekent dat je je skins, spelerpictogrammen, sprays, emotes en meer behoudt!

NIEUWE KAARTEN EN HELDEN

Huidige Overwatch-spelers vechten zij aan zij met Overwatch 2-spelers in PvP-multiplayer; ze kunnen ook Overwatch 2-helden en kaarten spelen.

Ad