Activision – Extra platforms aan het evalueren voor Crash Bandicoot 4

Activision – Extra platforms aan het evalueren voor Crash Bandicoot 4

Het bestaan ​​van Crash Bandicoot 4: It’s About Time, dat volgens planning op 2 oktober op Xbox One en PlayStation 4 zal verschijnen, was een verrassing.

Nog meer omdat het helaas niet is aangekondigd voor de Nintendo Switch, maar PC Games heeft onlangs contact opgenomen met Activision, die zei: “We evalueren nog steeds extra platforms voor een toekomstige datum.”

The company also said for fans to “Stay tuned for more information.” “We are still evaluating additional platforms for a future date”, an Activision representative tells us. “Stay tuned for more information.” 

Het gaat over tijd

Op meerdere manieren; 1 Natuurlijk hebben ze meer tijd nodig voor een Nintendo Switch-release. 2 het kan een exclusieve exclusieve deal zijn met de anderen. 3 het is zelfs de naam van het spel.

Maar serieus, we verwachten dat Crash Bandicoot 4: het wordt hoog tijd dat het de komende maanden wordt aangekondigd voor Nintendo Switch.

Over Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Het is hoog tijd – voor een gloednieuwe Crash Bandicoot-game! Stort je met je favoriete buideldieren in een viervoudig avontuur.

Neo Cortex en N. Tropy zijn er weer mee bezig en lanceren een totale aanval op niet alleen dit universum, maar op het hele multiversum! Crash en Coco zijn hier om de dag te redden door de vier Quantum Masks te herenigen en de regels van de realiteit te buigen.

Nieuwe vaardigheden? Controleren. Meer speelbare personages? Ja. Alternatieve afmetingen? Klaarblijkelijk. Belachelijke bazen? Zeker. Dezelfde geweldige saus? Je wedt met je lieve jorts. Wacht, zijn ze eigenlijk jorts? Niet in dit universum!