Actraiser Renaissance, HD Remaster uitgebracht

Actraiser Renaissance, HD Remaster uitgebracht

Square Enix onthulde tijdens Nintendo’s recente Direct dat de hardcore SNES-game Actraiser een revival zou beleven! Actraiser Renaissance komt naar Nintendo Switch eShop, voor $ 29,99 USD.

Deze nieuwe game herinterpreteert het SNES-origineel met HD-graphics, 15 nieuwe muzieknummers, nieuwe verhalen, automatisch opslaan en meer!

video
play-rounded-fill

Over Actraiser Renaissance

Actraiser Renaissance combineert 2D-platformactie (Realm Acts) met een simulatie van het bouwen van een stad (Realm Management) in de ultieme strijd tussen goed en kwaad!

Met de soundtrack die schokgolven door de gamewereld stuurde toen deze voor het eerst werd uitgebracht, gecomponeerd door de legendarische Yuzo Koshiro – nu geremasterd!

Help de mensheid tot bloei te komen door te spelen als de Heer van het Licht en hun trouwe engel in een wereld die wordt geteisterd door het kwaad.

NIEUWE FUNCTIES

  • Geremasterde 2D-graphics presenteren de game in prachtige HD
  • 15 nieuwe muzieknummers, evenals opnieuw gearrangeerde originele nummers van Actraiser-componist Yuzo Koshiro!
  • Nieuwe verhalen, uitgebreide actie- en rijksbeheer-gameplay, extra actiefasen, een geheel nieuw rijk en nieuwe, krachtigere eindbazen!
  • Auto-save en moeilijkheidsgraden

SPELSYSTEEM

Realm Acts: werp strategisch krachtig vuur, ijs en andere magie in deze 2D-actiefasen. Mensen keren terug om het rijk terug te winnen nadat je deze fasen hebt overwonnen, zodat je kunt beginnen met het cultiveren van je nederzettingen.

Nieuwe magie die niet beschikbaar was in de originele game is toegevoegd, samen met de mogelijkheid om te ontwijken. Spelers kunnen ook aanvallen met opwaartse en neerwaartse bewegingen voor een meer dynamische actie-ervaring. Je hebt elke nieuwe truc in je arsenaal nodig om sterkere bazen te verslaan aan het einde van de nieuwe actiefasen.

Realm Management: help de mensheid bloeien door je nederzettingen te cultiveren en begeleiding te bieden. Gebruik je wonderbaarlijke krachten om bliksem op te roepen en aardbevingen te veroorzaken om obstakels zoals bomen en rotsblokken te verwijderen die de groei van je gekozenen belemmeren. Speel als de engel van de Lord of Light en gebruik je machtige pijl en boog om de kwaadaardige monsters terug te drijven die op je mensen jagen.

Bescherm je nederzettingen tegen vijandelijke invallen in realtime strategische gevechten. De plaatsing van je forten en de timing van je wonderen zijn de sleutel tot het behalen van de overwinning in deze gevechten.

Ervaar gloednieuwe verhalen over de strijd van de mensheid om hun gebreken en tekortkomingen te overwinnen terwijl ze leren van elkaar te houden en samen sterker te worden. Al met al zijn deze nieuwe scenario’s meer dan het dubbele van het verhaal van het origineel. Verken het uitgestrekte nieuwe rijk en geniet langer dan ooit van het bouwen van je nederzettingen!

MUZIEK

De originele Actraiser-componist, Yuzo Koshiro, heeft alle iconische originele nummers opnieuw gearrangeerd en ook 15 nieuwe nummers toegevoegd. Spelers kunnen tijdens het spelen naar de originele muziek luisteren of overschakelen naar de opnieuw gearrangeerde versies. Ben je het zat om je dorpelingen te beschermen en op te voeden? Leun dan achterover, ontspan en geniet van de deuntjes.