Actraiser Renaissance – versie 1.1.0 patch notes + trailer

Actraiser Renaissance – versie 1.1.0 patch notes + trailer

De 1.1.0-update van Actraiser Renaissance is onlangs begonnen te distribueren door Square Enix. Het bevat nogal wat wijzigingen; Aanpassingen, de mogelijkheid om eerder uitgevoerde kolonie-belegeringsgevechten te omzeilen na het beëindigen van het spel, en andere functies zijn inbegrepen.

video
play-rounded-fill

Versie 1.1.0 patch-notes

Settlement Sieges / Raids & Realm Management

De drop-rates voor items en SP-drankjes zijn verhoogd tijdens rijksbeheer en verdediging van nederzettingen.

Tijdens rijksbeheer zijn de populatievereisten om specifieke doelen in Aitos en Marahna te bereiken verminderd.

Het is nu mogelijk om eerder voltooide belegeringsgevechten van nederzettingen te omzeilen. (Deze functie is alleen toegankelijk als het spel is voltooid.)

Handelingen van het rijk

Het gevecht met de Rafflasher-baas in Marahna Act 1 is gewijzigd in moeilijkheidsgraad.

De instelling “Renaissance-acties” is toegevoegd aan het menu met spelinstellingen. Backstepping, combinaties, stijgende slagen en overhead smashes worden uitgeschakeld als deze optie is uitgeschakeld, waardoor spelers een meer traditionele Actraiser-ervaring krijgen.

De fase voor het opruimen van het podium is aangepast.

Diversen

Het is nu mogelijk om de kleding van de engel tijdens tussenfilmpjes te veranderen.

Yuzo Koshiro heeft veel van de muziekwerken verbeterd.

Het titelscherm bevat nu een link om update-informatie te controleren.

Er zijn ook enkele kleine problemen opgelost.

Over Actraiser Renaissance

Hemel, aarde en mensheid – Creëer en vernietig alles op je gemak!

Beleef de comeback van de legendarische hit “Acraiser” uit de jaren 90.

In het laatste conflict tussen goed en kwaad combineert Actraiser Renaissance 2D-platformactie (Realm Acts) met een simulatie van het bouwen van een stad (Realm Management).

Met de iconische muziek van Yuzo Koshiro, die schokgolven door de game-industrie veroorzaakte toen het oorspronkelijk werd uitgebracht – nu gerestaureerd!

Speel als de Heer van het Licht en hun toegewijde engel op een boosaardige planeet om de mensheid te helpen bloeien.

NIEUWE FUNCTIES

  • Geremasterde 2D-beelden in HD
  • 15 nieuwe muzieknummers, evenals opnieuw gearrangeerde oude nummers van Actraiser-componist Yuzo Koshiro!
  • Nieuwe verhalen, uitgebreide actie- en rijksbeheer-gameplay, nieuwe actiefasen, een geheel nieuw rijk en een nieuwe en formidabele baas!
  • Automatisch opslaan en moeilijkheidsgraad

SPELSPEELSYSTEEM

Realm Acts: in deze 2D-actiefasen werp je strategisch sterk vuur, ijs en andere magie. Nadat je deze niveaus hebt bereikt, keren mensen terug om de wereld terug te winnen, zodat je je nederzettingen kunt gaan bewerken.

Nieuwe magie die niet toegankelijk was in de originele game, evenals de mogelijkheid om te ontwijken, zijn geïntroduceerd. Voor een meer dynamische actie-ervaring kunnen spelers toeslaan met opwaartse en neerwaartse bewegingen. Om de moeilijkere monsters aan het einde van de nieuwe actieniveaus te verslaan, heb je elke nieuwe truc in je arsenaal nodig.

Realm Administration: help de mensheid om te bloeien door je steden te ontwikkelen en richting te geven. Gebruik je bovennatuurlijke vermogens om bliksem te roepen en aardbevingen te veroorzaken om belemmeringen voor de ontwikkeling van je gekozen, zoals bomen en stenen, weg te nemen. Speel als de engel van de Lord of Light en gebruik je krachtige pijl en boog om de verschrikkelijke beesten af ​​te weren die op je mensen jagen.

Verdedig je gemeenschappen in realtime strategische gevechten tegen vijandelijke aanvallen. De locatie van je forten en de timing van je wonderen zijn cruciaal om deze veldslagen te winnen.

Ervaar gloednieuwe verhalen over de strijd van de mensheid om fouten en mislukkingen te overwinnen terwijl ze leren van elkaar te houden en samen sterker te worden. Deze toegevoegde situaties vormen samen meer dan het dubbele van het verhaal dat in het origineel wordt gepresenteerd. Verken de wijde nieuwe wereld en geniet van het ontwikkelen van kolonies voor een langere periode dan ooit tevoren!

MUZIEK

Yuzo Koshiro, de originele componist van Actraiser, heeft alle klassieke originele deuntjes herschikt en 15 nieuwe toegevoegd. Tijdens het spelen van het spel kunnen spelers naar de originele muziek luisteren of overschakelen naar de opnieuw gearrangeerde versies. Ben je het beu om voor je dorpelingen te zorgen en ze op te voeden? Leun dan achterover, ontspan en geniet van de muziek.