Adome komt dit najaar

Adome komt dit najaar

Badland en Timsea Studios hebben Adome aangekondigd, een first-person actie-avonturenspel voor Nintendo Switch. De game komt uit in de herfst van 2020.

Over Adome

De ontwikkeling van Adome vordert in een goed tempo en Timsea Studios bewijst het met een nieuwe teaser-trailer, een reeks nieuwe screenshots en de bevestiging van de release na deze zomer.

video
play-rounded-fill

Adome is een actie-avonturenspel in first-person-perspectief, met intense parkour-gameplay-mechanica, ontwikkeld in Murcia (Spanje) door Timsea Studios en zal dit najaar beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam.

Geconfronteerd met de onmogelijkheid om de effecten van klimaatverandering ongedaan te maken, besloot de mensheid om City of Light te creëren, een kolossale stad beschermd door een koepel om het voortbestaan ​​van toekomstige generaties te verzekeren.

De stad wacht op de komst van de eerste bewoners, de Seeds, zevenjarige kinderen die verzorgd en opgevoed zullen worden door mensachtig ogende robots. Ze zijn gedoopt als instructeurs en blijven inactief totdat de tijd komt om het werk uit te voeren waarvoor ze zijn gebouwd.

IB1, de instructeur van Ark B1, wordt wakker uit zijn lethargie wanneer hij de aanwezigheid van zijn zaden detecteert, maar ontdekt al snel dat het systeem niet heeft gewerkt zoals het zou moeten …

Adome zal ons onder de huid, of liever gezegd onder het karkas, van IB1 plaatsen in hun wanhopige zoektocht naar de zaden, terwijl we City of Light grondig verkennen en de behendigheid van de robot persen om allerlei obstakels te overwinnen .

IB1 kan springen, klimmen en vallen over podia, tegen muren op rennen, op vijanden schieten … en dat alles vanuit een first-person perspectief.

Mirror’s Edge is ongetwijfeld de meest voor de hand liggende invloed die Adome heeft ontvangen, zowel voor de keuze van de gamecamera als voor het gebruik van parkour wanneer hij door een stad snelt die Timsea Studios heeft ontworpen geïnspireerd door Tomorrowland, de film van Brad Bird die in turn was beïnvloed door de architectuur van de Ciudad de las Artes y las Ciencias (Stad van Kunsten en Wetenschappen) van Valencia (in feite zijn sommige van de scènes daar opgenomen).

De indrukwekkende esthetiek van Adome zal ten dienste staan ​​van een plot dat ons zal vertellen over eenzaamheid, volwassenheid en het belang van contact met de natuur. Dit alles vanuit de ogen van IB1, een kunstmatig wezen dat geleidelijk zal ontdekken dat hij emoties koestert die de mensheid lijkt te hebben verloren.

Ad