Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp Box-Art onthuld

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp Box-Art onthuld

Nintendo heeft de boxart voor Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp onthuld. De boxart is te vinden op de Amazon Canada-pagina van de game en is een terugkoppeling naar de originele Gameboy Advance-boxart van Advance Wars, waarin de belangrijkste bevelvoerende officieren Andy, Sami en Max op een tank naar de kijker rijden.

Over Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp

Breng de troepen bijeen! Advance Wars marcheert naar Nintendo Switch

Voer een leger aan in strategische, turn-based gevechten als tactisch adviseur van het Orange Star Army. Je expertise is nodig als je land-, lucht- en marine-eenheden over het slagveld verplaatst. Schakel vijandelijke squadrons uit en verover steden en bases om de overwinning veilig te stellen en de vrede te bewaren. Houd het spelveranderende terrein en weer in de gaten terwijl je verschillende eenheden over meerdere kaarten leidt. Deze remake bevat twee campagnes die betrekking hebben op de gebeurtenissen van Advance Wars en Advance Wars 2: Black Hole Rising!

Vecht samen met bekwame bevelhebbers

Verdedig je land met de hulp van Andy, Max, Sami en andere bevelvoerende officieren, elk met hun eigen specialiteiten en CO-krachten. Andy kan eenheden repareren, terwijl Sami de capaciteiten van troepen kan vergroten. Je tegenstanders kunnen ook hun eigen CO-vaardigheden gebruiken! Tijdens beide campagnes spelen de CO’s die je ontmoet een cruciale rol, zowel op het slagveld als in het verhaal.

Rekruteer wat vrienden en kijk wie de superieure strateeg is

Als je niet bezig bent met het bewaren van de vrede in een van de twee campagneverhalen, kun je je legerbevelvoerende karbonades in Versus Mode* buigen. Maximaal vier spelers kunnen strijden op tientallen kaarten. Elke speler kiest een commandant uit een van beide campagnes en kan zijn CO-krachten strategisch gebruiken om het tij van de strijd te keren. Pas je gevechten aan met opties zoals fondsen per geallieerde basis en oorlogsmist.

Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp wordt op 3 december gelanceerd voor Nintendo Switch.