Advance Wars 1+2 Re-boot Camp komt op 8 April

Advance Wars 1+2 Re-boot Camp komt op 8 April

In de meest recente Nintendo Direct heeft Nintendo meer details onthuld over Advance Wars 1+2 Reboot Camp. Ze praatten wat meer over het spel. Het beste nieuws is echter dat de game nu een nieuwe releasedatum heeft, de eerste sinds het eind vorig jaar werd uitgesteld.

video
play-rounded-fill

Over Advance Wars 1+2 Reboot Camp

Activeer de soldaten! De Advance Wars-franchise komt naar de Nintendo Switch.

Als tactisch adviseur van het Orange Star Army voer je het bevel over een leger in strategische, turn-based gevechten. Terwijl je land-, lucht- en zeetroepen op het slagveld inzet, is je competentie vereist. Om de overwinning te verzekeren en de vrede te bewaren, schakel je vijandige squadrons uit en verover je steden en bases. Terwijl je verschillende legers over verschillende kaarten leidt, moet je het steeds veranderende landschap en het weer van de game in de gaten houden. De gebeurtenissen van Advance Wars en Advance Wars 2: Black Hole Rising worden behandeld in twee campagnes in deze recreatie.

Bekwame bevelhebbers helpen in gevechten

Verdedig je land met de steun van Andy, Max, Sami en andere bevelhebbers, elk met hun eigen specialisaties en CO-krachten. Andy kan eenheden repareren, terwijl Sami de capaciteiten van troepen kan verbeteren. CO-krachten kunnen ook door je tegenstanders worden gebruikt! De commandanten die je tegenkomt spelen een belangrijke rol op het slagveld en in het complot in beide campagnes.

Rekruteer een paar vrienden en strijd om te bepalen wie de beste strateeg is

Als je de vrede niet bewaart in een van de twee campagneverhalen, probeer dan legerleiderschap in Versus Mode*. Op honderden kaarten kunnen maximaal vier spelers het uitvechten. Elke speler kiest een commandant uit een van beide campagnes en mag zijn CO-krachten gebruiken om de uitkomst van de strijd tactisch te veranderen. Fondsen per geallieerde basis en oorlogsmist zijn twee keuzes om je oorlogsvoering aan te passen.

Over een paar maanden, op 8 april, is Advance Wars 1+2 Reboot Camp beschikbaar voor de Nintendo Switch. In de Nintendo Switch eShop zijn pre-orders nu beschikbaar.