Advance Wars 1 + 2 Reboot Camp komt 21 April

Advance Wars 1 + 2 Reboot Camp komt 21 April

Na de afgelopen twee jaar vele malen te zijn uitgesteld, waren er enkele berichten dat Advance Wars 1 + 2 Reboot Camp een nieuwe releasedatum zou krijgen. Dit komt nadat de game een paar keer eerder was uitgesteld. De meest recente Nintendo Direct-uitzending bewees het inderdaad.

Advance Wars 1 + 2 Reboot Camp zal op 21 april beschikbaar zijn voor aankoop op de Nintendo Switch, volgens de officiële aankondiging van Nintendo.

video
play-rounded-fill

Doe mee met Andy, Max, Sami en andere personages in twee volledige verhalende campagnes, elk geladen met kleurrijke turn-based tactische gevechten. Strijd lokaal en online tegen andere spelers in head-to-head gaming.

Over Advance Wars 1 + 2 Reboot Camp

We hebben iedereen nodig om strategisch te denken! Op de Nintendo Switch kun je binnenkort Advance Wars spelen.

In een leuk spel met turn-based strategie heb je de leiding over Andy, Max, Sami en een hele reeks andere kleurrijke commandanten. Terwijl je troepen door de spelkaart verplaatst, is je ervaring vereist bij het overbrengen van land-, lucht- en marine-eenheden. Een verzoek om assistentie indienen bij uw bevelvoerende officieren; elk heeft zijn eigen unieke set vaardigheden en krachtige krachten. Andy heeft bijvoorbeeld het vermogen om eenheden te repareren, terwijl Sami de capaciteiten van soldaten kan verbeteren. Omdat je het bevel voert over een reeks legers op verschillende kaarten, is het belangrijk om het dynamische landschap en het weer van de game in de gaten te houden. Deze nieuwe versie van de game omvat twee campagnes die de gebeurtenissen behandelen die plaatsvonden in Advance Wars en Advance Wars 2: Black Hole Rising!

Vind enkele bondgenoten en bepaal vervolgens wie van hen de beste tacticus is.

Ad