Advance Wars Re-Boot Camp 1+2 beoordeeld in Australië

Advance Wars Re-Boot Camp 1+2 beoordeeld in Australië

De remasters van de klassieke Advance Wars-games voor de Nintendo Switch zijn beoordeeld in Australië.

Advance Wars Re-Boot Camp 1+2 heeft een PG-classificatie gekregen voor ouderlijke begeleiding. De games zouden deze maand uitkomen, maar zijn onlangs teruggedrongen tot een voorlopige release in het voorjaar van 2022. Hopelijk hoeven we niet te lang te wachten op een definitieve releasedatum van WayForward en Nintendo.

Over Advance Wars Re-Boot Camp 1+2

Breng de troepen bijeen! Advance Wars marcheert naar Nintendo Switch als Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp!

Voer een leger aan in strategische, turn-based gevechten als tactisch adviseur van het Orange Star Army. Je expertise is nodig als je land-, lucht- en marine-eenheden over het slagveld verplaatst. Schakel vijandelijke squadrons uit en verover steden en bases om de overwinning veilig te stellen en de vrede te bewaren. Houd het spelveranderende terrein en weer in de gaten terwijl je verschillende eenheden over meerdere kaarten leidt. Deze remake bevat twee campagnes die betrekking hebben op de gebeurtenissen van Advance Wars en Advance Wars 2: Black Hole Rising!

Vecht samen met bekwame bevelhebbers

Verdedig je land met de hulp van Andy, Max, Sami en andere bevelvoerende officieren, elk met hun eigen specialiteiten en CO-krachten. Andy kan eenheden repareren, terwijl Sami de capaciteiten van troepen kan vergroten. Je tegenstanders kunnen ook hun eigen CO-vaardigheden gebruiken! Tijdens beide campagnes spelen de CO’s die je ontmoet een cruciale rol, zowel op het slagveld als in het verhaal.

Rekruteer wat vrienden en kijk wie de superieure strateeg is

Als je niet bezig bent met het bewaren van de vrede in een van de twee campagneverhalen, kun je je legerbevelvoerende karbonades in de Versus-modus buigen. Maximaal vier spelers kunnen strijden op tientallen kaarten. Elke speler kiest een commandant uit een van beide campagnes en kan zijn CO-krachten strategisch gebruiken om het tij van de strijd te keren. Pas je gevechten aan met opties zoals fondsen per geallieerde basis en oorlogsmist.

Ad