Aerial Knight’s Never Yield – Da Update

Aerial Knight’s Never Yield – Da Update

De “Da Update”-patch voor Aerial Knight’s Never Yield is nu beschikbaar op Nintendo Switch (versie 1.1.1).

Op basis van opmerkingen zijn er verschillende verbeteringen toegevoegd. De update bevat extra bonusniveaus, nieuwe muziek, een geheel nieuwe eindeloze modus en de toevoeging van leaderboards zodat je kunt strijden om topscores. Er zijn extra niveau- en plot-upgrades om de algehele glans van de game te verbeteren, zoals een nieuwe conclusie na de aftiteling.

Da Update

Hier volgen de officiële patch-opmerkingen voor de Aerial Knight’s Never Yield “Da Update” (versie 1.1.1):

  • Eindeloze modus
  • Nieuwe bonusniveaus
  • Nieuwe muziek
  • Leaderboards
  • Herontworpen gebruikersinterface
  • Grafische updates
  • Nieuwe prestaties
  • Updates van de levels en het verhaal
  • Verschillende bugfixes

Over Aerial Knight’s Never Yield

Overleef een toekomstig Detroit in Tokio-stijl in deze 3D-renner over Wally, die bewijs heeft gevonden dat zijn stad voor altijd zou kunnen veranderen. Verken een game-omgeving met een fantastische soundtrack met echte geluiden van Detroit-muzikanten.

VERHAAL

Speel de rol van Wally, een vreemde figuur die heeft teruggevorderd wat van hem is gestolen. Hopelijk ben je snel genoeg om je tegenstanders te ontlopen. Probeer het raadsel van wat er met hen is gebeurd op te lossen door de waarheid aan het licht te brengen.

Never Yield van Aerial Knight is een 3D side-scroller die op dezelfde manier speelt als een traditionele eindeloze loper. De game biedt een intrigerend verhaal dat spelers te allen tijde in beweging houdt. Ren, spring, schuif of sprint voor acrobatische variaties die leiden tot geweldige combo’s en vermijd de moeilijkheden die wachten. Never Yield van Aerial Knight is ontworpen voor speedrunners en biedt toch een plezierige ervaring voor casual gamers.

SOUNDTRACK

De muziek van Never Yield wordt gemaakt door “”Danime-Sama,” een artiest uit Detroit, met stemmen van artiesten over de hele wereld.

BELANGRIJKE OPMERKING VAN DE ONTWIKKELAAR

Dit project begon als een persoonlijk passieproject om iets vertrouwds en toch unieks te creëren voor deze generatie gamers, terwijl de facetten van een cultuur worden benadrukt die soms worden genegeerd. Ik hoop echt dat je het spel leuk vindt wanneer het wordt gelanceerd en dat je mijn pad zult volgen om nieuwe en fascinerende spellen te bouwen.

– De Luchtridder

Never Yield van Aerial Knight heeft nu een gratis demo!

Ontdek wat Wally heeft geleerd en waar zijn reis hem heen zal leiden!

Never Yield van Aerial Knight is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.

Ad