Aerial_Knight’s Never Yield – Eerste 19 minuten

Aerial_Knight’s Never Yield – Eerste 19 minuten

Is Aerial_Knight’s Never Yield op Nintendo Switch iets waar je aan moet beginnen? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 19 minuten bekijken.

Aerial_Knight’s Never Yield plaatst spelers in de rol van een jonge man genaamd Wally – die vecht om de toekomst te redden in een donkere, stilistische versie van Detroit!

video
play-rounded-fill

Over Aerial_Knight’s Never Yield

Overleef een futuristisch Detroit in Tokio-stijl in deze 3D-hardloper die het verhaal vertelt van Wally, die het bewijs heeft gevonden dat zijn stad voor altijd kan veranderen. Verken een gamewereld met een dope-tastische soundtrack met de authentieke geluiden van Detroit-artiesten.

VERHAAL

Kruip in de huid van Wally, een mysterieus personage dat heeft teruggevonden wat hem is afgenomen. Hopelijk ben je snel genoeg om je vijanden te ontlopen. Leg de waarheid bloot en probeer het mysterie te ontrafelen van wat er met hen is gebeurd.

GAMEPLAY

Aerial_Knight’s Never Yield is een 3D side-scroller die net zo speelt als een klassieke eindeloze hardloper. De game heeft een interessant verhaal dat spelers altijd in beweging houdt. Ren, spring, schuif of sprint voor acrobatische varianten die leiden tot dope-combinaties en vermijd de uitdagingen die te wachten staan. Aerial_Knight’s Never Yield wordt gebouwd voor spelers die graag games versnellen en tegelijkertijd een ervaring zijn waar casual spelers van zullen genieten.

SOUNDTRACK

De soundtrack voor Aerial_Knight’s Never Yield wordt gedaan door “” Danime-Sama “”, een artiest uit Detroit met vocalen van artiesten van over de hele wereld.

OPMERKING VAN DE DEV

Dit project begon als een passieproject dat ik in mijn eentje begon om iets bekends te creëren, maar nieuw voor deze generatie gamers, terwijl ik aspecten van een cultuur belicht die vaak over het hoofd worden gezien. Ik hoop echt dat je geniet van het spel zodra het is uitgebracht en mijn reis volgt om nieuwe en interessante spellen te maken.

– Aerial_Knight

Een gratis demo voor Aerial_Knight’s Never Yield is nu beschikbaar!

Wees getuige van een vroege blik op wat Wally heeft ontdekt en waar zijn reis hem heen zal brengen!

Aerial_Knight’s Never Yield komt op 19 mei 2021 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 11,99 USD.

Ad