Aeterna Noctis lanceert 15 december

Aeterna Noctis lanceert 15 december

Ontwikkelaar en uitgever Aeternum Game Studios S.L heeft de releasedatum aangekondigd voor Aeterna Noctis op Nintendo Switch.

Aeterna Noctis is een nieuwe indie Metroidvania-game met handgetekende graphics en uitdagende gameplay. Spelers nemen de rol aan van de King Of Darkness terwijl hij door het land van Aeterna zwerft in een zoektocht om zijn macht terug te krijgen.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Aeterna Noctis

Chaos, oppergod en schepper van het heelal, besloot de wereld van Aeterna te maken. Hij bevolkte het met verschillende rassen en benoemde wijze heersers om de weg te wijzen. Het duurde niet lang voordat deze wezens zich tegen hun schepper keerden, zich in twee grote groepen groepeerden en aanleiding gaven tot oorlog, dood en haat.

Deze woedende Chaos die, in zijn oneindige onsterfelijkheid, het als een belediging voor zijn grootsheid opvatte en een verschrikkelijke vloek uitsprak over de koningen van beide facties. Hij noemde hen Koning van de Duisternis en Koningin van het Licht en veroordeelde hen om tot het einde der dagen met elkaar te vechten. Vervloekt, zelfs de dood kon hen niet van hun lot bevrijden, want zelfs als ze hun tegenstander versloegen, schonk Chaos hen de gave van onsterfelijkheid en werden ze opnieuw geboren om hun macht te herwinnen en hun eeuwige oorlog voort te zetten.

Moeilijkheidsgraad – Aeterna Noctis is een spel met een uitdagende maar redelijke moeilijkheidsgraad vanaf het eerste niveau, dat geleidelijk toeneemt naarmate de speler meer ervaring krijgt met de besturing en nieuwe vaardigheden ontgrendelt. De gameplay houdt je altijd alert, maar maakt je trots nadat elke uitdaging is voltooid.

Vloeiende gameplay-mechanica – De game is ontworpen en gepolijst totdat een systeem is bereikt dat reageert op 100% van de acties, ongeacht de snelheid en omstandigheden waarin ze worden uitgevoerd, waardoor de speler een gevoel van voldoening en totale controle over de acties krijgt. karakter in elke situatie.

Hoge mobiliteit – Het levelontwerp is intuïtief en maakt het mogelijk om de bewegingsbesturing van het personage te benutten, waardoor er meerdere manieren ontstaan ​​om elke uitdaging te overwinnen en ervaren spelers hun zone-voltooiingstijden kunnen verbeteren.

Een mooi en diep verhaal – Aeterna Noctis-gameplay is opgebouwd rond een origineel, diep en emotioneel verhaal met epische momenten en onverwachte wendingen die zelfs de meest ervaren spelers zullen boeien.

Traditionele 2D-kunst – De kunstafdeling van Aeterna Noctis heeft frame voor frame ontworpen door middel van traditionele illustratietechnieken, alle animaties, elementen en omgevingsdetails van het spel, waardoor prachtige en vloeiende bewegingen met absolute passie tot leven komen en toewijding.

Vrijheid van keuze – Aeterna Noctis heeft een niet-lineaire kaart die is verdeeld in 16 verschillende en verbonden gebieden op een klassieke Metroidvania-manier. Hoewel het hoofdverhaal een bepaald pad heeft, willen ontwikkelaars dat de spelers hun eigen tempo bepalen en op verschillende manieren door deze enorme wereld kunnen reizen.

Meer dan 46 muzieknummers – De OST van Aeterna Noctis zal tientallen unieke thema’s hebben. Zodra de game beschikbaar is, wordt de OST uitgebracht met speciale covers van de belangrijkste nummers als een pianocollectie.

Aeterna Noctis wordt op 15 december 2021 gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad