Aeterna Noctis – Pit of the Damned DLC

Aeterna Noctis – Pit of the Damned DLC

De downloadbare content “Pit of the Damned” voor Aeterna Noctis is zojuist openbaar gemaakt door Aeternum Game Studios. Spelers die een Nintendo Switch bezitten, hebben vanaf begin 2023 toegang tot het materiaal.

Pit of the Damned DLC

Dit is het eerste stuk speelbaar downloadbaar materiaal voor Aeterna Noctis, en het zal ons ertoe brengen een nieuw territorium te verkennen dat gevuld is met nieuwe obstakels, nieuwe tegenstanders en natuurlijk een nieuw en angstaanjagend laatste monster. Op de foto’s is de King of Darkness te zien terwijl hij zich een weg baant door enkele grotten, die het herkenbare niveau en puzzelontwerp van dat spel hebben.

video
play-rounded-fill

Het lijkt erop dat een oeroud kwaad hun aanspraak maakt op de aanwezigheid van de koning in die oude kluis. De esthetiek is zo indrukwekkend dat ze niet hoeven te worden uitgelegd, en het downloadbare materiaal heeft een nog sterkere Aeterna Noctis-sfeer dan voorheen. Alles wijst erop dat de climax van dit verhaal meer vragen heeft dan antwoorden, en als resultaat de basis legt voor toekomstige afleveringen van het materiaal van deze franchise. De studio heeft aangekondigd dat nieuwe verbeteringen en talenten zullen worden opgenomen in het downloadbare materiaal waar zo reikhalzend naar wordt uitgekeken en dat we onze verwachtingen voor de komende maanden zullen kunnen bevestigen. Deze inhoud zal ook nieuwe toevoegingen bevatten.

Over Aeterna Noctis

Er wacht je een episch avontuur over 16 onderling verbonden plaatsen terwijl je probeert de troon van de Duisternis te bestijgen.

Het actievolle, niet-lineaire platformavontuur dat Aeterna Noctis is, is echt episch. Je speelt de rol van de King of Darkness op zijn reis om zijn verloren vaardigheden te herstellen terwijl je door de immense wereld van Aeterna reist, die bestaat uit 16 locaties, die elk verschillende obstakels en doelen hebben. Tijdens dit avontuur is niets wat het lijkt; de plot verbergt iets diepers en verrassenders, die beide in de loop van het spel aan jou als speler zullen worden onthuld.

Chaos, de ultieme God, heeft zijn schepping onder een vloek geplaatst die haar heersers dwingt om deel te nemen aan een eindeloos conflict om de troon van Aeterna. Dit conflict maakt deel uit van een eindeloze cyclus van licht en duisternis die de kosmos in een staat van evenwicht houdt.

Ontdek: • Een enorme, niet-lineaire plot met daarnaast een heleboel andere taken om uit te kiezen.

• Zowel de setting als de animaties zijn tot leven gebracht met behulp van de meer conventionele handgetekende frame-voor-frame animatietechniek.

• Een muzikale begeleiding die verschillende gevoelens oproept.

• Gameplay en mechanismen die de speler uitdagen om op het hoogste niveau te presteren.

• Tussenfilmpjes met stemacteurs in acht verschillende talen.

• Uren aan uitdagende inhoud, samen met een emotioneel boeiend verhaal boordevol wendingen.

Je kunt de krachten van de koning aanpassen aan je reis, je eigen routes vinden en je lot op je nemen op een manier die uniek en uitzonderlijk is door zijn talenten aan te passen.