AeternoBlade II: Director’s Rewind – Officiële Trailer

AeternoBlade II: Director’s Rewind – Officiële Trailer

De komende AeternoBlade II: Director’s Rewind-update zou een verbetering moeten blijken te zijn. Hier volgt een korte blik op wat je kunt verwachten!

Corecell heeft een nieuwe trailer uitgebracht met meer van het herziene vechtsysteem van de bijgewerkte versie, gereviseerde levels en nog veel meer!

video
play-rounded-fill

AeternoBlade II: Director’s Rewind is beschikbaar als een gratis patch voor degenen die de originele AeternoBlade II eerder hebben gekocht.

Verschillen tussen Aeternoblade II: Director’s Rewind en Aeternoblade II

AeternoBlade II: Director’s Rewind is een grote upgrade van de originele versie van AeternoBlade II. Met:

  • Nieuwe en verbeterde synergieën voor tijdbestrijding.
  • Herziene sets vechtbewegingen
  • Verbeterde en alternatieve krachten geïntroduceerd in de drie AeternoBlades.
  • Vernieuwde niveaus, ontmoetingen, puzzels om de spelstroom te verbeteren.
  • Nieuwe gebieden, relikwieën en geheimen die nog ontdekt moeten worden.
  • Verbeterd gedrag van NPC en monsters

Over AeternoBlade II

Welkom terug in de wereld van AeternoBlade

Win de kracht van tijd terug en trotseer de afgrond in dit vervolg op het snelle actie- / puzzelplatformspel. AeternoBlade II verwacht veel van je. Gevechten, puzzels of beide vereisen een goed begrip van de spelmechanica, robuuste strategieën, snelle reflexen en oefensessies. Wees voorbereid om urenlang zowel martiale als tijdmanipulatiekunsten te beheersen om hersenkrakende puzzels op te lossen en meedogenloze hordes vijanden te verslaan.

Na het evenement van AeternoBlade. Freyja heeft een rustig leven geleid met haar vrienden in het dorp Ridgerode. Op een dag begint de dimensie onstabiel te worden en lijkt het bestaan ​​van deze realiteit te verdwijnen. Het is de oorzaak van haar acties om de wereldlijnen te veranderen. Om dit op te lossen, begint haar reis opnieuw. Aan de andere kant van de wereld, twee krijgers, Bernard en Felix. Ga naar Eternity Fortress volgens het ‘Oracle’ van Chronos Kingdom om de ramp te stoppen waarvan werd voorspeld dat er zich een vreemd donker gat in de lucht zou hebben voorgedaan, hun lot bestaat en zal worden onthuld in AeternoBlade II.

Je speelt als Freyja, Bernard en Felix. Elke held heeft een unieke set vechtbewegingen en hanteert een ander soort AeternoBlade. Elke AeternoBlade manipuleert een bepaald aspect van de tijd: de een herstelt het verleden, de ander bestuurt het heden en de ander beveelt de toekomst.

  • De AeternoBlade of the Past biedt de kracht van Time Rewind: herleef jezelf, pas je fouten aan of stuur je vijanden terug in de tijd om hun momenten van lijden opnieuw te beleven.
  • De AeternoBlade van het heden schenkt de kracht van Time Stop: Voorkom ongewenste veranderingen en controleer de relatieve gang van zaken tussen fysieke entiteiten.
  • De AeternoBlade of the Future biedt de kracht van Time Paradox: Convolute met alternatieve tijdlijnen, voorzie de toekomst en trotseer deze.

Hoe onoverkomelijk een uitdaging ook lijkt, onthoud dat: “Tijd staat aan jouw kant”

Ad