AeternoBlade II – Fysieke release bevestigd

AeternoBlade II – Fysieke release bevestigd

AeternoBlade II lijkt een fysieke release te ontvangen in verschillende regio’s.

Komt fysiek

Hoewel er momenteel geen fysieke editie voor Noord-Amerika wordt aangekondigd, heeft de Thaise ontwikkelaar Corecell aangekondigd 500 exemplaren in Thailand te verkopen voor 1490 Thai Baht (USD 48,72). De game kan rechtstreeks worden besteld bij de ontwikkelaar of bij geselecteerde videogamewinkels in Thailand. De verzending begint naar verwachting op 30 november 2019 en pre-orders worden op 30 september gesloten.

Houd er rekening mee dat het spel ‘naar verwachting langzamer zal lopen’ op de gamekaart. En als blijk van waardering zullen de 500 mensen die de game in Thailand kopen hun naam in de AeternoBlade II-credits krijgen onder “Special Thanks”.

We hebben ook een lijst met pop-ups gezien in Nederland bij Nedgame voor AeternoBlade II; https://www.nedgame.nl/nintendo-switch/aeternoblade-2/6424212914/  Dus als je geïnteresseerd bent in een fysieke release, zorg er dan voor dat je dat bekijkt.

Over AeternoBlade II

Na het evenement van AeternoBlade heeft Freyja een vredig leven geleid met haar vrienden in Ridgerode. Op een dag begon de dimensie te destabiliseren en deze verdween.

Haar acties veroorzaakten dit. Om dit op te lossen, begint haar reis opnieuw. Aan de andere kant van de wereld gaan twee krijgers, Bernard en Felix, naar Eternity Fortress. Volgens het ‘Orakel’ van het Chronos Kingdom kunnen ze de ramp stoppen waarvan werd voorspeld dat ze was gebeurd vanuit een vreemd donker gat in de lucht.

Ad