AEW: Fight Forever bevestigd

AEW: Fight Forever bevestigd

Sinds eind 2020 is bekend dat Yuke’s AEW: Fight Forever ontwikkelt, een aankomende worstelvideogame. AEW: Fight Forever op Nintendo Switch is nu officieel aangekondigd. Maar ook op Amazon UK is een vermelding voor AEW: Fight Forever verschenen. De handelaar noemt een mogelijke releasedatum van 31 december en THQ Nordic als uitgever, terwijl de laatste een paar weken geleden werd aangekondigd.

video
play-rounded-fill

Over AEW: Fight Forever

Wat de daadwerkelijke wedstrijden betreft, zal het “enkele van de grootste legendes die ooit in de ring zijn betreden, evenals een stal van gloednieuw, hoogvliegend AEW-talent” bevatten. Naast online coöpworstelen met Fight Forever- en Tag Team-gevechten, zijn er nog andere functies zoals een carrièremodus, aanpassingsopties en meer.

Ontwikkeld door YUKE’s Co., Ltd., de ontwikkelaars van talloze worstelgames waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht, combineert AEW: Fight Forever een klassiek arcade-worstelaargevoel met All Elite Wrestling-afwerkingen en tandem-offensieve tactieken. All Elite Wrestling domineert nu TNT en TBS met zijn wekelijkse Rampage- en Dynamite-programma’s, met enkele van de grootste legendes die ooit de ring betreden, evenals een stal van gloednieuw, hoogvliegend AEW-talent. AEW: Fight Forever brengt de beste vaardigheden van deze selectie samen in één game. In Fight Forever wordt online coöpworstelen naar een heel nieuw niveau getild met Tag Team-gevechten, inclusief reeksen teamtechnieken die worden uitgevoerd via eenvoudige instructies. De game heeft een robuuste carrièremodus, aanpasbare worstelaars, kenmerkende AEW-locaties, verschillende soorten wedstrijden en meer soorten wedstrijden dan je kunt tellen, inclusief ouderwets, ongeoorloofd plezier!

Belangrijkste kenmerken

  • Combineert het nostalgische gevoel van arcade-worstelen met revolutionaire All Elite Wrestling-afwerkingstechnieken en aanvalsmanoeuvres.
  • De talentenlijst combineert de grootste veteranen met frisse nieuwe, hoogvliegende AEW-sensaties.
  • Single, tag-team, three-way, four-way, ladder, Casino Battle Royale, Falls Count Anywhere, Unsanctioned Lights Out, Exploding Prikkeldraad Death en online co-op multiplayer-aanvallen zijn beschikbaar!
  • Coöp voor online multiplayer!
  • Tag-teamgevechten bestaan ​​uit een reeks teambewegingen die worden uitgevoerd als reactie op basisrichtingen.
Ad