AEW: Fight Forever Update 1.07 – Nieuwe functies, oplossingen en aanpassingen

AEW: Fight Forever Update 1.07 – Nieuwe functies, oplossingen en aanpassingen

Samenvatting:

De AEW: Fight Forever versie 1.07-update brengt een overvloed aan spannende veranderingen in het spel. Van aanpasbare CAW-onderdelen tot ontgrendelde minigames : deze update verbetert je game-ervaring. Duik in het balanceren van karakters, ontdek oplossingen en ontdek Nintendo Switch-specifieke verbeteringen in deze uitgebreide gids.


AEW: Fight Forever-update 1.07

De wereld van AEW: Fight Forever is nog spannender geworden met de release van de update van versie 1.07. Deze uitgebreide update introduceert een reeks nieuwe functies, aanpassingen en oplossingen die beloven uw game-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen. In deze gedetailleerde gids leggen we alles uit wat u moet weten over deze update, van de toevoegingen tot de balansaanpassingen.

Nieuwe functies in AEW: Fight Forever 1.07

De update begint met een knaller door de introductie van verschillende nieuwe functies in de game. Met name de functie Vrijgegeven teams toevoegen is nu beschikbaar in het menu Aangepaste team. Als je het AEW: Fight Forever FTR: Revival Pack hebt gekocht, kun je FTR nu als tagteam aan je selectie toevoegen. Bovendien is er een menu toegevoegd voor het aanpassen van materialen voor Create-A-Wrestler (CAW)-onderdelen, waardoor je nog meer controle over je personages hebt.

Aangepast teammenu en FTR: Revival Pack

Een van de opvallende kenmerken van deze update is de optie Vrijgegeven teams toevoegen in het menu Aangepaste teams. Met deze functie kunnen spelers die het AEW: Fight Forever FTR: Revival Pack hebben aangeschaft, FTR als tagteam in hun opstelling opnemen. Dit voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de teamdynamiek, waardoor uw game-ervaring wordt verbeterd.

Aanpassing van CAW-onderdelen

Met de toevoeging van een menu voor het aanpassen van materialen voor CAW-onderdelen hebben spelers nu meer flexibiliteit bij het creëren van hun ideale worstelaars. Deze functie maakt ingewikkelde aanpassingen mogelijk, zodat je personages opvallen in de ring. Duik diep in dit menu om de mogelijkheden te verkennen.

Shadow Wrestler-skins en karakter-HUD-instellingen

In versie 1.07 heeft AEW: Fight Forever ook Shadow Wrestler-skins geïntroduceerd van RTE tot CAW. Deze skins voegen een laagje authenticiteit toe aan je gemaakte worstelaars. Bovendien kunnen de Character HUD-instellingen nu worden aangepast in het menu Opties, wat een gepersonaliseerde game-ervaring mogelijk maakt.

Minigames ontgrendeld

In een spelervriendelijke zet zijn alle minigames nu vanaf het begin ontgrendeld, met uitzondering van DLC-minigames. Dit betekent dat je meteen en zonder enige beperking in het plezier kunt duiken, waardoor je AEW: Fight Forever-ervaring leuker dan ooit wordt.

Karakterbalans

AEW: Fight Forever versie 1.07 brengt ook een groot aantal aanpassingen aan de karakterbalans met zich mee, waardoor de speelbaarheid wordt verbeterd. Duik in de details van deze aanpassingen om te begrijpen hoe ze de actie en strategie in de ring beïnvloeden.

Oplossingen voor worstelaarselectie en ladderwedstrijden

Er zijn in deze update verschillende oplossingen geïmplementeerd, waaronder problemen met de selectie van worstelaars en ladderwedstrijden. Ontdek hoe deze oplossingen de gameplay-ervaring hebben versoepeld en frustrerende problemen hebben geëlimineerd.

Problemen met schorten en stalen trappen opgelost

Een andere opmerkelijke verbetering komt in de vorm van oplossingen voor de interactie tussen platform en stalen trappen. Deze oplossingen verhelpen problemen zoals worstelaars die door deze objecten zweven of clippen, waardoor een meer meeslepende game-ervaring wordt gegarandeerd.

Tag Match en AI-verbeteringen

AEW: Fight Forever 1.07 richt zich niet alleen op individueel spel. Liefhebbers van tagteams zullen de verbeteringen waarderen die zijn aangebracht in het taggen van wedstrijden en AI-gedrag. Deze veranderingen verbeteren de algehele dynamiek van tagteamgevechten.

Online match- en DLC-fixes

Online wedstrijden krijgen ook aandacht, met oplossingen die zorgen voor een soepelere game-ervaring. Bovendien zijn DLC-gerelateerde problemen opgelost, waardoor bewegingen en inhoud consistent blijven met de roosterworstelaars.

Aanpassingen aan de Stadium Stampede

Voor degenen die van Stadium Stampede-wedstrijden houden, brengt deze update specifieke aanpassingen aan deze modus. Duik in de details van hoe deze veranderingen je gameplay beïnvloeden in deze unieke setting.

Nintendo Switch-specifieke oplossingen

Nintendo Switch-spelers zullen merken dat versie 1.07 specifieke problemen op hun platform verhelpt. Lees meer over de oplossingen die de algehele ervaring op de Switch verbeteren.

Conclusie

Concluderend: de AEW: Fight Forever versie 1.07-update brengt een schat aan opwindende verbeteringen aan het spel, waardoor het een nog spannendere en meeslepende ervaring voor spelers wordt. Met de toevoeging van aanpasbare CAW-onderdelen, ontgrendelde minigames en een reeks oplossingen en verbeteringen, is deze update geschikt voor zowel solo- als multiplayer-enthousiastelingen. De toevoeging van het Custom Team-menu en FTR: Revival Pack voegt diepte toe aan de teamdynamiek, terwijl het aanpassen van CAW-onderdelen spelers meer creatieve vrijheid biedt. De introductie van Shadow Wrestler-skins en Character HUD-instellingen verbetert de authenticiteit en personalisatie. Bovendien zorgt het opheffen van de beperkingen op minigames voor onmiddellijk plezier voor alle spelers.

Aanpassingen aan de karakterbalans, oplossingen voor de selectie van worstelaars en ladderwedstrijden, evenals verbeteringen in de interacties tussen schorten en stalen trappen, dragen bij aan een soepelere en meeslependere game-ervaring. Verbeteringen in tagmatch en AI voegen diepte toe aan tagteamgevechten, en problemen met online matches en DLC zijn aangepakt om consistentie en betrouwbaarheid te garanderen.

De Stadium Stampede-modus krijgt specifieke aanpassingen, gericht op degenen die van deze unieke setting genieten, en Nintendo Switch-spelers profiteren van platformspecifieke oplossingen, waardoor hun algehele game-ervaring wordt verbeterd. Over het geheel genomen is AEW: Fight Forever 1.07 een substantiële update die de game naar nieuwe hoogten tilt en een leukere en gepolijste ervaring biedt voor fans van AEW-worstelen.

Veelgestelde vragen
  • 1. Wat doet de functie Vrijgegeven teams toevoegen in AEW: Fight Forever 1.07?
    • Met deze functie kunnen spelers die het AEW: Fight Forever FTR: Revival Pack bezitten, FTR als tagteam aan hun selectie toevoegen, waardoor de teamdynamiek in het spel wordt verbeterd.
  • 2. Hoe kan ik CAW-onderdelen aanpassen in AEW: Fight Forever?
    • In versie 1.07 is een menu toegevoegd voor het aanpassen van materialen voor Create-A-Wrestler (CAW)-onderdelen, waardoor spelers uitgebreide opties krijgen om hun personages te personaliseren.
  • 3. Zijn alle minigames vanaf het begin ontgrendeld in AEW: Fight Forever 1.07?
    • Ja, met uitzondering van DLC-minigames zijn alle minigames nu ontgrendeld vanaf het begin van je game-ervaring, zodat je er zonder enige beperking van kunt genieten.
  • 4. Welke aanpassingen aan de karakterbalans zijn in deze update aangebracht?
    • AEW: Fight Forever 1.07 bevat verschillende aanpassingen aan de karakterbalans om de speelbaarheid te verbeteren. Details over deze aanpassingen vindt u in de handleiding.
  • 5. Zijn er specifieke oplossingen voor Nintendo Switch-spelers in deze update?
    • Ja, versie 1.07 van AEW: Fight Forever lost verschillende Nintendo Switch-specifieke problemen op om de game-ervaring op dit platform te verbeteren.