Afterimage komt Q4 2022 + Nieuwe Trailer

Afterimage komt Q4 2022 + Nieuwe Trailer

Afterimage komt in het vierde kwartaal van 2022 naar Nintendo Switch en andere platforms, heeft Modus Games bevestigd. In het spel zullen spelers prachtige landschappen en de ruïnes van een oude metropool verkennen. Onderweg ontmoeten ze mysterieuze gigantische wezens en schattige ronddolende geesten.

video
play-rounded-fill

Over Afterimage

Ontdek de mystieke Engardin

Een van de hoogste goden maakte deze enorme wereld genaamd Engardin, die vol is van natuurlijke wonderen zoals enorme vulkanen, steile kloven, diepe zeeën en een toren die in de wolken oprijst.

Tijdens je reis ontmoet je vreemde wezens zoals gigantische beesten die door vuur dwalen en geesten die zich verbergen in de diepten van ingewikkelde labyrinten. Leer meer over je nieuwe vrienden. Ontdek waar ze vandaan komen en wat ze willen doen.

Engardin zit vol geheimen die niemand kent. Als dappere avonturier kun je gaan en staan ​​waar je wilt en rondkijken. Ontdek de verhalen die elke plek met elkaar verbinden, leer over het verborgen verleden en leer de waarheid over de wereld.

Vecht tegen gevaarlijke vijanden

Engardin zit niet alleen vol met mooie dingen, maar heeft ook veel problemen. De corrupten wachten op hun prooi en dodelijke vallen van lang geleden staan ​​klaar om iedereen te doden die niet oplet. Pak je wapen en maak je klaar om te vechten!

Elk gebied heeft vijanden en manieren om te spelen die totaal anders zijn dan de andere. Er zijn ook veel verschillende bazen over het hele land die je vaardigheden testen. Er zijn honderden kisten en veel vaardigheden die kunnen worden ontgrendeld om je op je avontuur te helpen.

Verzin je eigen manier om te vechten! In deze snelle ARPG kun je jezelf verbeteren met een breed scala aan wapens met speciale aanvallen en meerdere manieren om een ​​level omhoog te gaan in de talentenboom. Je wordt de beste vechter ter wereld.

“Ontdek een prachtige wereld die met de hand is getekend.”

Elke achtergrond in Afterimage is met de hand gemaakt door onze getalenteerde artiesten. Een traditionele metroidvania-wereld heeft prachtige, met de hand getekende graphics en coole effecten.

Kenmerken

  • Traditionele 2D zijwaarts scrollende ARPG-metroidvania met gebruiksvriendelijke bedieningselementen en een semi-open wereld met meer dan 15 verschillende gebieden.
  • Meer dan 10 karaktervaardigheden
  • Keuze uit verschillende manieren om wapens en magie te maken.
  • Meer dan 150 soorten vijanden ·
  • AurogonSoundTeam heeft meer dan 40 epische originele partituren gemaakt.
  • Ongeveer 25–30 uur speeltijd bij de eerste keer.
  • En… er zijn nog meer verrassingen voor jou!