Afterlove EP aangekondigd, lancering zomer 2022

Afterlove EP aangekondigd, lancering zomer 2022

Tijdens de Indie World Showcase onthulden Fellow Traveller en Pikselnesia Afterlove EP – een nieuw visueel romanavontuur met ritmethema dat in de zomer van 2022 naar de Nintendo Switch gaat. zie hoe spelers de stukjes van hun leven oppakken na de dood van hun liefde, terwijl ze hun eigen EP maken!

video

Over Afterlove EP

Van de maker van Coffee Talk komt een levensecht avontuur over liefde, verlies en muziek.

Afterlove EP vindt plaats in de bruisende stad Jakarta, de hoofdstad van Indonesië, en is een unieke mix van datingsim, ritmespel en verhalend avontuur, waar spelers Rama zullen bewonen, een jonge muzikant wiens vriendin Cinta onlangs is overleden.

/p>

Terwijl zijn goede vrienden en bandleden allemaal vastbesloten zijn om hem verder te helpen, kwijnt Rama weg in zijn bestaan, stilstaand bij de beloften die hij aan Cinta heeft gedaan voordat ze konden worden vervuld. Maar er is nog iets dat Rama ervan weerhoudt verder te gaan, en dat is Cinta zelf, wiens stem nu in zijn hoofd leeft. Terwijl hij de stad verkent met Cinta op sleeptouw, zullen Rama’s keuzes en interacties leiden tot een verscheidenheid aan mogelijke verhaallijnen en uiteindelijk tot een aantal verschillende eindes.

Ook met prachtige, manga-getinte kunst van de beroemde artiest Soyatu en een originele soundtrack van de indieband L’alphalpha, brengt Afterlove EP de minder verkende stad Jakarta tot leven en biedt een authentiek en emotioneel verhaal met lichte herspeelbaarheid.

  • Een emotioneel nieuw verhaal van de maker van Coffee Talk en What Comes After.
  • Een unieke mix van verhalend avontuur, datingsimulator en ritmespel.
  • Meerdere mogelijke eindes en verhaalpaden, gebaseerd op de keuze van de speler in korte en toegankelijke gameplay-segmenten voor dag, nacht en slaap.
  • Onderscheidende kunststijl van de beroemde Indonesische kunstenaar Soyatu (@soyacomu), voornamelijk geïnspireerd door indie-manga.
  • Gevestigd in een levendige en authentieke recreatie van het hedendaagse Jakarta, Indonesië en volledig ontwikkeld door een Indonesisch team
  • Met een originele soundtrack van de populaire Indonesische band L’alphalpha – exclusief geschreven voor de game.
Ad